Αρχική Περ. Πελοποννήσου Συνεργασία του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την Compo Expert Ελλάς

Συνεργασία του Τμήματος Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με την Compo Expert Ελλάς

Ο σπουδαίος ρόλος των συνεργασιών μεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας με εταιρείες κύρους αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά στην πράξη. Η συνεργασία του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα του τμήματος Γεωπονίας με μια από τις σημαντικότερες στην παραγωγή λιπασμάτων υψηλής τεχνολογίας φέρνει την έρευνα και την εκπαίδευση πιο κοντά στην εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής και στα αποτελέσματα.

“Η συνεργασία του Τμήματος Γεωπονίας με εταιρείες υψηλού κύρους όπως η Compo Expert, μια από τις σημαντικότερες στην παραγωγή λιπασμάτων υψηλής τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνει πιο κοντά την έρευνα και την εκπαίδευση στην εφαρμογή τεχνολογιών αιχμής με την προσαρμογή τους στις ιδιαίτερες τοπικές συνθήκες. Η λίπανση του ελαιώνα του Αγροκτήματος πραγματοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία λιπασμάτων από την Compo Expert, γεγονός για το οποίο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες.

Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής του Αγροκτήματος, Αναστάσιος Κώτσιρας – Γεωπόνος-Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Γεωπονίας, Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Λαχανοκομίας”.

Προηγούμενο άρθροΔΥΠΑ: Παράταση στις αιτήσεις για επιδότηση νέων ελεύθερων επαγγελματιών με 14.800 ευρώ
Επόμενο άρθροMarket Pass: Άνοιξε η εφαρμογή, μεγάλη η ζήτηση – Τα κριτήρια και η διαδικασία