Αρχική Περ. Πελοποννήσου Η κινητή μονάδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ....

Η κινητή μονάδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. σήμερα το απόγευμα στο γραφείο του ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Η κινητή μονάδα της Ε.Σ.Α.μεΑ. στο πλαίσιο του έργου της για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, θα βρίσκεται σήμερα Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023, στο γραφείο του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ. «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» (Γούναρη 47- Άργος ) από τις 13.00 έως τις15.00.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε ζητήματα αναπηρίας, εκδηλώσεις ενημέρωσης για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, εξατομικευμένη υποστήριξη των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους από εξειδικευμένη ομάδα Κοινωνικών Λειτουργών, δημιουργία οδηγού Δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η Δράση απευθύνεται στα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους, στα Στελέχη των Τοπικών Αρχών, Υπηρεσιών και Οργανώσεων καθώς και σε όλους τους Πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στοχεύει στην ενδυνάμωση των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στην ενημέρωση των Υπηρεσιών της Κοινότητας και στην ευαισθητοποίηση της Κοινωνίας.

Προηγούμενο άρθροΘάνατος στρατιώτη σε τροχαίο στα Χανιά: Τελευταίο αντίο στον 19χρονο καταδρομέα
Επόμενο άρθροΠώς διαμορφώνονται τα τιμολόγια ρεύματος για τον Μάρτιο