Αρχική Ν. Κορινθίας Η ισχυρή «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου!

Η ισχυρή «ΣΥΜΜΑΧΙΑ» του Δημάρχου Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλου!

Δείτε τους 55 αξιόλογους Κορίνθιους που ο Δήμαρχος Κορινθίων ανακοίνωσε ήδη και…συνεχίζει!
Η ανακοίνωση των 46 υποψηφίων στις 22 Ιανουαρίου  από το δημοτικό θέατρο Κορίνθου αλλά και οι καθημερινές πια ανακοινώσεις ονομάτων από τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο για το ψηφοδέλτιο των εκλογών του Οκτωβρίου δεν ήταν επίδειξη ισχύος, ούτε παράσταση νίκης. Είναι τρανή απόδειξη της αληθινής και ουσιαστικής ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ που έχει κατορθώσει να επιτύχει ο Βασίλης Νανόπουλος στην κοινωνία, Κορίνθιοι από κάθε επαγγελματική δραστηριότητα και τομέα, Κορίνθιοι μεγαλύτεροι αλλά και νεότεροι, έμπειροι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι στην αυτοδιοίκηση , όλοι τους με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Να κάνουν τον τόπο που ζουν , εργάζονται, έχουν την οικογένεια τους, καλύτερο! Να τον οδηγήσουν ένα αλλά και περισσότερα βήματα μπροστά.
Χωρίς κομματική ταυτότητα, χωρίς στεγανά και γραμμές, όλοι τους σε μια κοινή προσπάθεια. Όλοι τους με συνείδηση προσφοράς, υπεύθυνης στάσης, συνέπειας.
 Ο Δήμος Κορινθίων χρειάζεται ανθρώπους με γνώσεις σε κάθε θέση ευθύνης. Ανθρώπους με αγάπη, μεράκι, χρόνο για να τον υπηρετήσουν. Ο Δήμαρχος κατορθώνει με τα ονόματα που ανακοινώνει να δίνει στους δημότες που θα προσέλθουν στην κάλπη τον προσεχή Οκτώβριο, αξιόλογες επιλογές.
Κορίνθιους επιτυχημένους, ενεργούς, υπεύθυνους και συνεπείς, με έξωθεν καλή μαρτυρία, με ιδέες και όραμα για τον τόπο τους!
 Μια πραγματική ΣΥΜΜΑΧΙΑ που δύσκολα κανείς θα “ανταγωνιστεί” ή θα προσπεράσει!
 Ο Βασίλης Νανόπουλος κέρδισε το πρώτο στοίχημα! Απέδειξε την ενότητα που δημιουργεί, την εμπιστοσύνη που αποπνέει, την σιγουριά που εμπνέει όντας ο ίδιος συνεπής, υπεύθυνος, προσηλωμένος και με έργο απτό στα 3 πρώτα χρόνια της θητείας του.
«Πάμε μπροστά με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»  είναι η φράση που χρησιμοποίησε ο Δήμαρχος Κορινθίων στην έναρξη του προεκλογικού του αγώνα. Όχι ως σύνθημα εκλογών αλλά ως φιλοσοφία μιας ολόκληρης θητείας! Της επόμενης θητείας 2023-2028 στο δήμο Κορινθίων!