Αρχική Eπικαιρότητα Πρόγνωση Μαρουσάκη για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας: Έντονη πιθανότητα για βροχές

Πρόγνωση Μαρουσάκη για τον καιρό της Καθαράς Δευτέρας: Έντονη πιθανότητα για βροχές

Υψηλές θερμοκρασίες και ηλιοφάνεια θα έχουμε αυτή την εβδομάδα με τον καιρό ωστόσο να χαλάει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και συγκεκριμένα την Κυριακή και την πρώτη ημέρα της Σαρακοστής.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, επιδείνωση του καιρού θα σημειωθεί κυρίως σε δυτική κεντρική και βόρεια Ελλάδα, ενώ βροχές ενδέχεται να σημειωθούν και στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε ο ίδιος τις προηγούμενες ημέρες έλαβε χώρα η αιφνίδια στρατοσφαιρική θέρμανση πάνω από την Αρκτική, φαινόμενο που δυσκολεύει τις ακριβείς προγνώσεις των μετεωρολόγων για μεγαλύτερο διάστημα από τις 3-4 ημέρες.

Έτσι υπάρχουν σενάρια που αναφέρονται σε αρκετά έντονη κακοκαιρία την Κυριακή και την Καθαρά Δευτέρα, ωστόσο υπάρχουν και αυτά που μιλούν για πιο ήπιο καιρό ωστόσο πάλι με βροχές .

Προηγούμενο άρθροΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ: Τι ισχύει σχετικά με τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών καταναλωτή
Επόμενο άρθροΕργασίες στην πόλη και στα χωριά από τον Δήμο Τρίπολης | Τζιούμης: «Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε δουλειά παντού»