Αρχική Ν. Ηλείας ΦΡΙΚΗ: 22χρονη κατήγγειλε συγγενή της για απόπειρα βιασμού

ΦΡΙΚΗ: 22χρονη κατήγγειλε συγγενή της για απόπειρα βιασμού

Ενώπιον του Ανακριτή Πύργου θα βρεθεί την Πέμπτη  65χρονος άνδρας που συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς του Α.Τ. Κρεστένων, έπειτα από καταγγελία 22χρονης, σύμφωνα με την οποία αποπειράθηκε να τη βιάσει.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα για απόπειρα βιασμού.

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε την περασμένη Κυριακή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία και στην συνέχεια παραπέμφθηκε για να απολογηθεί στον αρμόδιο Ανακριτή, για την καταγγελία που τον βαρύνει, σχετικά με την απόπειρα βιασμού σε βάρος της κοπέλας, αδίκημα που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 65χρονος ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, ενώ μέχρι τότε θα κρατείται στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, ο 65χρονος, που έχει μακρινή συγγενική σχέση με την καταγγέλλουσα, φέρεται ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει μέσα στο αμάξι του σε ερημική περιοχή στα Μακρίσια του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, ωστόσο αυτή προέβαλε αντίσταση και στην συνέχεια απευθύνθηκε στις αστυνομικές αρχές, όπου κατήγγειλε το περιστατικό.