Αρχική Ν. Λακωνίας Επίθεση εναντίον 90χρονης στη Σπάρτη

Επίθεση εναντίον 90χρονης στη Σπάρτη

Οξύτατες αντιδράσεις προκαλούν για μία ακόμα φορά τα κρούσματα παραβατικότητας που καταγράφονται στη Σπάρτη. Σύμφωνα με πληροφορίες και βάσει δημοσιεύματος της ιστοσελίδας protothema.gr, την περασμένη Κυριακή (12/2), δύο δράστες εμφανίζονται να επιτέθηκαν εναντίον ηλικιωμένης γυναίκας, ηλικίας 90 ετών, με σκοπό τη ληστεία. Με βαναυσότητα, οι νεαροί φέρονται να απώθησαν τη γυναίκα που κινείτο πεζή σε οδό της πόλης, ρίχνοντας την πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, για να της αποσπάσουν -πιθανότατα- ένα κόσμημα που έφερε πάνω της.

Το συμβάν, όπως υποστηρίζεται, διαδραματίστηκε μέρα-μεσημέρι μπροστά στα έκπληκτα μάτια διερχομένων πολιτών. Η άτυχη ηλικιωμένη έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και όταν κάποιοι προσέτρεξαν να την προστατεύσουν, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή υπό τον φόβο να εγκλωβιστούν και να συλληφθούν.

Οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των εν λόγω ατόμων, αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες ασφαλείας που φέρεται να βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.