Αρχική Eπικαιρότητα Αλέξης Κούγιας: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού...

Αλέξης Κούγιας: Ο Μάνος Δασκαλάκης έστελνε ερωτικά μηνύματα στη Ρούλα Πισπιρίγκου αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους

Σε νέα επίθεση κατά του Μάνου Δασκαλάκη προχώρησε το πρωί της Πέμπτης ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας υποστήριξε μεταξύ άλλων, ότι έστελνε ερωτικά μηνυμάτα στην πελάτισσά του αφού είχαν πεθάνει τα παιδιά τους.

«Εκείνη του έλεγε να σταματήσει και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται» είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας σύμφωνα με τον οποίο «δεν είναι σημαντική η κατάθεση του κ. Δασκαλάκη».

Σύμφωνα με τον συνήγορο της προφυλακισμένης για τον θάνατο και των τριών παιδιών της από την Πάτρα ο πατέρας των τριών κοριτσιών «είπε τρεις διαφορετικές εκδοχές, ενώ δεν είπε κάτι για τον θάνατο της Μαρίας- Ελένης».,

Αναφερόμενος στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στην εν εξελίξει δίκη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «όταν ήταν η Τζωρτζίνα και η Μαρία Ελένη εν ζωή, το ζευγάρι και η οικογένεια ζούσε ευτυχισμένο. Όταν του είπα, τότε για ποιον λόγο να σκοτώσει την Μαλένα η κατηγορούμενη, δεν απάντησε και είπε ότι θα απαντήσει σε άλλο δικαστήριο».

«Είπε ότι σκότωσε την Ίριδα για να μην φύγει από την Πάτρα η κατηγορούμενη για να πάει στην Αθήνα για δύο μήνες, για θεραπείες που απαιτούνταν για την Τζωρτζίνα» είπε ακόμα ο Αλέξης Κούγιας.

Αναφερόμενος στην εξέταση του Μάνου Δασκαλάκη από τον ίδιο, στο πλαίσιο της ακροαματικής διαδικασίας, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε πως ο εν διαστάσει σύζυγος της ανέφερε πως «η κατηγορούμενη είπε ότι ήταν άρρωστη συναισθηματικά μαζί του και όλα έγιναν μία για να τον κρατήσει κοντά της και να μην φύγει.

Ο κ. Δασκαλάκης είπε ότι έγινε ένας καβγάς και όλοι νομίζαμε ότι έγινε καβγάς μεταξύ τους, αλλά είπε ότι ο καβγάς έγινε επειδή τον απάτησε η κ. Πισπιρίγκου και μάλιστα με φίλο του. Εκεί ήρθε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση γιατί ενώ έλεγε ότι σκότωσε τα παιδιά για να τον φέρει πίσω και για να τον κρατήσει στην ζωή της, είπε ότι η κ. Πισπιρίγκου είχε σχέση με άλλον άνδρα, ενώ αργότερα, που έχασε την ροή του λόγου του, είπε ότι είχε και άλλη σχέση η κατηγορούμενη, με άνδρα το όνομα του οποίου δεν είπε. Στον καβγά αυτόν χειροδίκησε και σε βάρος της»

«Αφού τον άφησα να λέει ότι η κατηγορούμενη ήταν εμμονική μαζί του, παρουσίασα στο δικαστήριο, από έρευνα που κάναμε με τους συνεργάτες μου, ερωτικές επιστολές και μηνύματα που βρήκαμε από το 2019 και μέχρι και λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα, που εκείνος έλεγε ότι την λατρεύει, ότι δεν μπορεί να μην την έχει στην ζωή της. Όταν ρωτήθηκε, στην κατάθεση του είπε ότι υποκρινόταν και ότι ήθελε να την κάνει να νιώθει ωραία», είπε ο κ. Κούγιας.

Σε ό,τι αφορά τον χαρακτηρισμό «κλαρινογαμπρός» για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «επειδή ήξερα τις καταθέσεις του και είδα τον τρόπο που λειτουργούσε, χρησιμοποίησα μια φράση που χρησιμοποιούμε στις λαϊκές γειτονιές, το είπα αστειευόμενος».