Αρχική Eπικαιρότητα Καταθέτει ξανά σήμερα η 28χρονη για το βιασμό – Τι λένε οι...

Καταθέτει ξανά σήμερα η 28χρονη για το βιασμό – Τι λένε οι υπεύθυνοι του μπαρ

Κλήθηκαν να καταθέσουν χθες στην Αστυνομία οι υπεύθυνοι του μπαρ στην Πετρούπολη, εκεί όπου ξημερώματα Κυριακής έπεσε θύμα βιασμού μια 28χρονη γυναίκα από δυο 25χρονους Ρομά, ένας εκ των οποίων είναι γνωστός με το προσωνύμιο «Εσκομπάρ».

Οι υπεύθυνοι του μπαρ, ένας άνδρας και μια γυναίκα, είπαν στους αστυνομικούς ότι δεν αντελήφθησαν να συμβαίνει κάτι ύποπτο στις τουαλέτες του μπαρ και ισχυρίστηκαν ότι το κλίμα ανάμεσα στην 28χρονη, την φίλη της και την παρέα των έξι νεαρών Ρομα ήταν φιλικό. Συγκεκριμένα έκαναν λόγο «για φιλική ατμόσφαιρα» μεταξύ τους.

Η 28χρονη έχει κληθεί να καταθέσει και πάλι σήμερα στην αστυνομία παρουσία ψυχολόγου.

Η 28χρονη υποστηρίζει ότι μετά τον βιασμό της και αφού πρώτα κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τους δράστες, ούσα τρομαγμένη καθώς λίγα λεπτά πριν αναγκάστηκε να ενδώσει υπό την απειλή όπλου (στην κατάθεσή της αναφέρει ότι ένας εκ των δραστών προέταξε εναντίον της ένα μαύρο πιστόλι) ότι διαπληκτίστηκε τόσο με μέλη της παρέας, όσο και με τον σεκιούριτι του μαγαζιού ο οποίος κάθε άλλο παρά ήταν υποστηρικτικός απέναντι της«Με έδιωξε και μου είπε να μην τον ακουμπάω» κατέθεσε στην αστυνομία η 28χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η παρέα των έξι Ρομά είχε επισκεφτεί το συγκεκριμένο μπαρ κι άλλες φορές στο παρελθόν και είχε δημιουργήσει προβλήματα, Ωστόσο, έκαναν μεγάλους λογαριασμούς και έχαιραν… ασυλίας.

Θυμίζουμε ότι η αστυνομία έχει τα προφίλ των φερομένων ως βιαστών οι οποίοι είναι παλιοί γνώριμοι των αρχών καθώς έχουν απασχολήσει για αλλα αδικήματα. Είχαν βρεθεί μάλιστα για ένα διάστημα πίσω από τα κάγκελα των φυλακών.