Αρχική Eπικαιρότητα Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε αυτοκίνητο

Θρίλερ με ανθρώπινα οστά σε αυτοκίνητο

Στο σημείο το Εγκληματολογικό και ιατροδικαστής.

Μία υπόθεση θρίλερ εξελίσσεται στην Κέρκυρα καθώς σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στη θάλασσα και το οποίο ανασύρθηκε από γερανό, εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά.

Όπως αναφέρει το corfutvnews.gr, περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας το πλήρωμα του πλοίου Άγιος Σπυρίδων είδε 25 μετρά μακριά από την προβλήτα του λιμανιού ένα αυτοκίνητο βυθισμένο.

Πηγή: corfutvnews.gr

Άμεσα ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο δύτης, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Με μπαλόνια ανέλκυσης και με τη βοήθεια γερανού ανασύρθηκε το αμάξι στη στεριά και ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου, όπου εντός του οχήματος βρήκαν 2 ανθρώπινα οστά.

Πηγή: corfutvnews.gr

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία και πάντα εν αναμονή των σχετικών επισήμων ανακοινώσεων, στο όχημα έχουν βρεθεί δυο οστά, το ένα στο καπό το αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως το αυτοκίνητο πρέπει να ήταν στη θάλασσα πάνω από 1,5 χρόνο περίπου.

Στο σημείο το Εγκληματολογικό και ιατροδικαστής

Περίπου στις 19:00 έφτασε στο λιμάνι το Εγκληματολογικό της αστυνομίας και ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης.

Πηγή: corfutvnews.gr

Πηγή: corfutvnews.gr

Επίσης, στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου με τον τροχό θα κόψει ένα μέρος του αυτοκινήτου έτσι ώστε να δουν τον αριθμό πλαισίου, καθώς το αμάξι δεν έχει πινακίδες