Αρχική Ν. Αργολίδος Ναύπλιο: Ξεκίνησαν τα έργα της ανάπλασης στην είσοδο της πόλης από την...

Ναύπλιο: Ξεκίνησαν τα έργα της ανάπλασης στην είσοδο της πόλης από την παραλιακή οδό

Ξεκίνησαν τα έργα της μεγάλης κλίμακας αστικής παρέμβασης του Δήμου Ναυπλίου για την ανάπλαση της εισόδου της πόλης του Ναυπλίου από την παραλιακή οδό.

Ο Δήμος Ναυπλίου υλοποιώντας το Τεχνικό Πρόγραμμα για το 2022 ξεκινησε σήμερα τα εργα ανάπλασης των κοινόχρηστων χώρων στα τρίγωνα παρκάκια δίπλα στη ΔΕΗ στην οδό της Νέας Κίου.

Βασικός στόχος της επιχειρούμενης ανάπλασης είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του σημείου που βρίσκεται στην είσοδο του Δήμου Ναυπλίου.

Η συγκεκριμένη ανάπλαση θα αλλάξει ριζικά την εικόνα στην είσοδο της πόλης βασιζόμενη στο τρίπτυχο, ασφάλεια μετακινήσεων, περισσότερο πράσινο και σύγχρονες αστικές υποδομές.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με αφορμή εναρξη των έργων της ανάπλασης δήλωσε χαρακτηριστικά: « Η είσοδος από την παραλιακή αλλάζει – Ξεκινήσαμε και τον κοινόχρηστο χώρο στην είσοδο της πόλης από την οδό Νέας Κίου μπροστά στο κτίριο της ΔΕΗ!!! Η Επόμενη Μέρα είναι σήμερα!».

Αν το τελικό αποτέλεσμα είναι όπως διακρίνεται στη φωτορεαλιστική απεικόνηση του έργου που έδωσε στην δημοσιότητα ο Δήμος Ναυπλίου, τότε θα πρόκειται για μια αλλαγή που θα αρέσει σε δημότες και επισκέπτες.