Αρχική Ν. Κορινθίας Εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές σε οχήματα στο Λουτράκι

Εξιχνιάστηκαν εννέα κλοπές σε οχήματα στο Λουτράκι

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένα  άτομο, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου,  εννέα (9) περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών σε οχήματα στο Λουτράκι Κορινθίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χες (8.2.2023) το απόγευμα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπές και απόπειρες αυτών.

Στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.7.2022 έως και την 8.2.2023, είχε διαπράξει συνολικά -2- περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και -7- περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, όπου αφαίρεσε, μεταξύ άλλων, χρήματα, φορητό υπολογιστή, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.