Αρχική Eπικαιρότητα Κακοκαιρία «Μπάρμαρα»: Με προαστιακό θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο οι ταξιδιώτες αύριο σε...

Κακοκαιρία «Μπάρμαρα»: Με προαστιακό θα πηγαίνουν στο αεροδρόμιο οι ταξιδιώτες αύριο σε περίπτωση χιονόπτωσης

Με τους συρμούς του προαστικού θα γίνεται η μετακίνηση των επιβατών από και προς τον σταθμό Πλακεντίας και το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αύριο Κυριακή σε περίπτωση που εκδηλωθεί έντονη χιονόπτωσηστο βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, σύμφωνα με ανακοίνωση της «Hellenic Train» σημειώνοντας παράλληλα ότι τα δρομολόγια του Μετρό θα σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στην ιστοσελίδα της εταιρίας καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να ξεκινήσουν από την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την κατάσταση κυκλοφορίας στο web site της εταιρίας, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (twitter, telegram).

Ο διαχειριστής της υποδομής (ΟΣΕ) έχει προγραμματίσει, σε περίπτωση εκδήλωσης χιονόπτωσης στον βόρειο τομέα του Νομού Αττικής, τα δρομολόγια του Μετρό προς και από Αεροδρόμιο να σταματούν στον σταθμό Πλακεντίας του Μετρό.

Ως εκ τούτου, η μετακίνηση των επιβατών από και προς Αεροδρόμιο θα γίνεται με μετεπιβίβαση στους συρμούς του Προαστιακού με το ίδιο εισιτήριο».

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Συμβουλές προστασίας δίνει η ΕΛ.ΑΣ. – Τι να προσέξουν οι πολίτες
Επόμενο άρθροΟ δημοφιλής Δήμος Αναστασιάδης φθάνει στο Λουτράκι για μια μοναδική συναυλία μετά το καρναβάλι στις 26 Φεβρουαρίου!