Αρχική Ν. Κορινθίας Ξυλόκαστρο: Το Καρναβάλι στο Καμάρι είναι γεγονός και πάλι

Ξυλόκαστρο: Το Καρναβάλι στο Καμάρι είναι γεγονός και πάλι

Το Καρναβάλι στο Καμάρι είναι γεγονός και πάλι!

Η προσμονή μεγάλη, η διάθεση ακόμα μεγαλύτερη μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και το Καρναβάλι να είναι και πάλι γεγονός! Ένας θεσμός – γιορτή γεμάτος διασκέδαση με μπρίο, κέφι και χαρά.

Η Τοπική Κοινότητα Καμαρίου σε συνεργασία με Σχολεία, Πολιτιστικούς, Αθλητικούς και Εθελοντικούς Συλλόγους αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο φορέα, ετοιμάζουν για όλους μας τις καρναβαλικές εκδηλώσεις του 2023 και σας προσκαλούν να διασκεδάσετε αλλά κυρίως να γίνετε μέρος της Γιορτής που όλοι μαζί θα αναβιώσουμε φέτος!

Με τη βοήθεια και τη στήριξη του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και του Ν.Π.Δ.Δ. “Ηλίας Κατσούλης” η Καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου γεμάτη κέφι και διασκέδαση για μικρούς και μεγάλους.

Αν θέλετε να γίνετε και εσείς μέρος της Γιορτής, είτε συμμετέχοντας ως οργανωμένο γκρουπ, είτε διοργανώνοντας ως φορέας κάποια δράση, είτε απλά να προσφέρετε βοήθεια στην οργάνωση της παρέλασης, με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας!!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

6972289366

Παπαϊωάννου Γιώργος