Αρχική Ν. Αρκαδίας Στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη στο Πικέρνι Αρκαδίας ετάφη ο Υποσμηναγός Μάριος...

Στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη στο Πικέρνι Αρκαδίας ετάφη ο Υποσμηναγός Μάριος Τουρούτσικας – Σπαρακτικός ο αποχαιρετισμός των γονιών του (Βιντεο)

Στα χώματα της Αρκαδικής γης θάφτηκε σήμερα ο 29χρονος Υποσμηναγός, Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο οποίος έχασε τη ζωή του το πρωί της 30ης Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης με μαχητικό αεροσκάφος Phantom F-4 και αφετηρία το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ανδραβίδας.
Μετά το πέρας της εξόδιο ακολουθία στον ιερό ναό προφήτη Ηλία, η ταφή του αδικοχαμένου υποσμηναγού Μάριου Τουρούτσικα πραγματοποιήθηκε στο κοιμητήριο του Αγίου Ιωάννη, στο Πικέρνι Αρκαδίας.
Πλήθος κόσμου, φίλων, φορέων και εκπροσώπων της κυβέρνησης, έδωσαν το παρών στο ύστατο χαίρε του του ήρωα υποσμηναγού Μάριου Τουρουτσικα. Το «παρών» έδωσαν η ΠτΔ, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αλέξης Τσίπρας.
Σπαρακτικές ήταν εικόνες τη στιγμή που οι γονείς του υποσμηναγού έβλεπαν το φέρετρο του γιου τους να μπαίνει στην αρκαδική γη.
Άνθρωποι από κάθε γωνιά της χώρας κατέφτασαν σήμερα στην αρκαδική πρωτεύουσα για πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο υποσμηναγό ο οποίος ήταν παράδειγμα γιού, φίλου και πιλότου.
Δείτε το σχετικό βιντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=UZtDKB6ypT4&t=95s