Αρχική Ν. Κορινθίας Ευχαριστώ τον Ν.Ανδρουλάκη και παραμένω σταθερά δίπλα στους πολίτες

Ευχαριστώ τον Ν.Ανδρουλάκη και παραμένω σταθερά δίπλα στους πολίτες

Με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ν. Ανδρουλάκη και την Επιτροπή Ψηφοδελτίων για την τιμή και εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τη δυνατότητα που μου παρέχουν να συνεχίσω από την πρώτη γραμμή, ως υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας, την προσπάθεια για να αλλάξουμε τη δύσκολη σημερινή κατάσταση.

Συνεχίζω σταθερά την προσπάθεια που έκανα τα προηγούμενα χρόνια ως Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Κορινθίας για βρεθούν λύσεις στα προβλήματα του νομού μας. Με συνέπεια και ρεαλισμό, θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να δυναμώσει το Κίνημά μας και να πραγματοποιηθούν οι απαιτούμενες αλλαγές που θα βγάλουν τη Χώρα από το σημερινό αδιέξοδο, επιτρέποντας στους πολίτες να ζήσουν με αξιοπρέπεια, με δικαιώματα και δίνοντας τους τα εφόδια να δημιουργήσουν, να φτιάξουν τη ζωή τους.

Σταθερά δίπλα στους κατοίκους της Κορινθίας, τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς, τους επαγγελματίες, τους μικρομεσαίους, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους αδύναμους.

Σταθερά δίπλα σε όλους τους πολίτες.

Σταθερά δίπλα σου.

Αγγελόπουλος Δημήτρης

Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Προηγούμενο άρθροΣυνελήφθησαν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών δύο 24χρονες αλλοδαπές για εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελληνική Επικράτεια
Επόμενο άρθροΤραγωδία στην Αργολίδα: Πέθανε ποδοσφαιριστής που έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα