Αρχική Ν. Αρκαδίας Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας στον κόσμο με αφορμή πανελλαδικά...

Ιδιαίτερη προσοχή συνιστά ο Ιατρικός Σύλλογος Αρκαδίας στον κόσμο με αφορμή πανελλαδικά περιστατικά εξαπάτησης ασθενών (video)

Ανησυχία και οργή έχουν προκαλέσει στην κοινή γνώμη τα επανειλημμένα περιστατικά εξαπάτησης ασθενών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας πανελλαδικά από ψευδό γιατρούς και εναλλακτικές θεραπείες.
Αρκετοί ασθενείς αλλά και οικείοι τους εξαπατήθηκαν στην προσπάθειά τους να δουν αποτέλεσμα σε σοβαρές ασθένειες που αντιμετώπιζαν, ωστόσο ψευτο γιατροί το μόνο που έκαναν είναι να λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εξαπατώντας τους.
Στην επαρχία ευτυχώς τα περιστατικά εξαπάτησης ασθενών είναι ελάχιστα ενώ στο νομό μας είναι θα λέγαμε μέχρι και μηδενικά σύμφωνα με τον πρόεδρο του ιατρικού συλλόγου Αρκαδίας κ. Βασίλη Ψυχογιό.
Οι ασθενείς θα πρέπει να είναι πιο καχύποπτοι και να λαμβάνουν γνώμες από περισσότερους από έναν ιατρούς έτσι ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης.
Ο φορέας που είναι υπεύθυνος για τους ιατρούς είναι ο εκάστοτε ιατρικός σύλλογος αλλά και ο πανελλήνιος ιατρικός σύλλογος Ελλάδος.