Αρχική Ν. Αρκαδίας «Πλημμύρισε» από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στην παρουσίαση βιβλίου του Οδ....

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στην παρουσίαση βιβλίου του Οδ. Κωνσταντινόπουλου – «Θα είμαι ξανά υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας»

«Πλημμύρισε» από κόσμο το Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στην παρουσίαση βιβλίου του Οδ. Κωνσταντινόπουλου – «Θα είμαι ξανά υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας»
Τεράστια ήταν η συμμετοχή των Αρκάδων και των φίλων του Κινήματος Αλλαγής στην παρουσία του βιβλίου του Βουλευτή ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινοπουλου, με τίτλο “ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ: Μια προσχηματική πόλωση – Kατασκευασμένες διαφωνίες, υπαρκτές ομοιότητες”, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης.
Την εκδήλωση προλόγισαν, η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην Υπουργός και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης και ο πολιτικός επιστήμονας, Λευτέρης Κουσούλης.
Με τα θερμότερα λόγια εκφράστηκαν οι ομιλητές για τον συγγραφέα κ. Κωνσταντινόπουλο.
Στην εκδήλωση συζητήθηκαν θέματα της πολιτικής, της επικαιρότητας και της Αρκαδίας, ενώ ο κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος δήλωσε επίσημα πως θα είναι ξανά υποψήφιος Βουλευτής ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας.