Αρχική Ν. Αργολίδος Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας διαγράφει τον Μπικάκη λόγω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας διαγράφει τον Μπικάκη λόγω της συμμετοχής του στο ψηφοδέλτιο του Μάκαρη – Τι συμβαίνει στην παράταξη;

‘Ενα μπέρδεμα η αλήθεια είναι μου δημιουργεί ο κ.Μάκαρης με την συνολική του εικόνα ως υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Ναυπλιέων αλλά και με τους υποψηφίους του. Δημοσιεύματα τον ήθελαν πριν λίγες μέρες να σπεύδει σε σημείο συνάντησης μεταξύ των Αναγνωσταρά και Ορφανό. Αγωνία διακρίνω κύριε Μάκαρη μήπως και φύγουν υποψήφιοί σας για άλλα λιμάνια ξένα.

Από την άλλη ενώ οι δικοί του διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι ο Κ.Μάκαρης ανήκει στον δεξιό χώρο σκάει υποψηφιότητα οργανωμένου συριζαίου με το ψηφοδέλτιό του που αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην διαγραφή του με συνοπτικές διαδικασίες και να το ανακοινώνει στα ΜΜΕ:

 «Ο κ. Μπικάκης δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας»

Η ανακοίνωση της συνεργασίας του κ. Νίκου Μπικάκη με τη δημοτική παράταξη Νέα Εποχή, δεν εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία. Αποτελεί προσωπική επιλογή.

Ως εκ τούτου και βάσει του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη παράταξη απέχει παρασάγγας από τις αρχές και τις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, έχουν ήδη κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες που προβλέπονται από το Καταστατικό του κόμματος.

Από σήμερα από τον κ. Μπικάκη έχουν αφαιρεθεί οι αρμοδιότητες που είχε ως μέλος της ΟΜ Ναυπλίου. Παράλληλα, με απόφαση της Νομαρχιακής Επιτροπής παραπέμφθηκε ήδη στην Επιτροπή Δεοντολογίας του Κόμματος με το αίτημα της διαγραφής.

Σε ό,τι αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας, ο κ. Μπικάκης έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος.

Kαι ερωτώ καθότι περίεργη :

  1. Εξαντλήσατε τους πιθανούς υποψηφίους από την Νέα Δημοκρατία κύριε Μάκαρη και στρέφεστε προς τον αριστερό χώρο;
  2. Είναι κίνηση τακτικής ή απελπισίας;
  3. Μήπως να ασχοληθείτε με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για τον Δήμο που με περισσή αγωνία περιμένουμε καθότι έχει περάσει αρκετός καιρός από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς σας;

Και τέλος μία φιλική συμβουλή : Αν ένας υποψηφιός σας θέλει να φύγει από εσάς να τον αφήσετε να φύγει. Αν γυρίσει είναι δικός σας, αν δεν γυρίσει δεν ήταν ποτέ !!!

 

Σ.Μπαλή