Αρχική Ν. Αρκαδίας Παναγιώτης Νίκας: “Πρωτοπορεί και καινοτομεί ο Δήμος Τρίπολης. Χιλιάδες κόσμος στην πόλη,...

Παναγιώτης Νίκας: “Πρωτοπορεί και καινοτομεί ο Δήμος Τρίπολης. Χιλιάδες κόσμος στην πόλη, γεμάτα μαγαζιά και καφετέριες”

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Πλατείας Άρεως επισκέφθηκε το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

“Στο πρόσωπο του Δημάρχου Τρίπολης, τον οποίο ευχαριστώ για τη συνεργασία, εύχομαι οι πολίτες της Τρίπολης να έχουν μια καλύτερη χρονιά από την προηγούμενη.

Για την Τρίπολη, βλέπω ένα πολύ καλύτερο μέλλον, ιδιαίτερα με την ίδρυση των φαρμακοβιομηχανιών. Εύχομαι στον Δήμαρχο καλό έργο. Είχαμε μια καλή κοινή πορεία.

Ο Δήμος Τρίπολης μας εκπλήσσει πάντοτε με την καινοτομία και την πρωτοπορία του. Κάνει ένα μεγάλο αγώνα να συγκεντρώνει κόσμο εδώ. Είδα χιλιάδες κόσμο, γεμάτα τα μαγαζιά και οι καφετέριες. Κι αυτό είναι σπουδαίο για αυτή  την πόλη.”

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος κ. Τζιούμης ευχαρίστησε τον κ. Περιφερειάρχη για την παρουσία του στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό. “Η συνεργασία μας με την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα μπορούσαν  να τη χαρακτηρίσω άριστη. Κι αυτό θα συνεχιστεί απρόσκοπτα. Στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι να διευκολύνει τις επενδύσεις και να βελτιώσει την καθημερινότητα και την ανάπτυξη της πόλης”.