Αρχική Eπικαιρότητα Θεσσαλονίκη: Άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών – Είχε...

Θεσσαλονίκη: Άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ συνέλαβαν αλλοδαπό για κατοχή ναρκωτικών – Είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές (φωτό)

Μια ακόμη σημαντική σύλληψη των ανδρών της ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Ωρα, περίπου, 22:00 σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, όπου η κυκλοφορία των πολιτών είναι συχνή λόγω των ημερών που πλησιάζουν , ανενόχλητος αλλοδαπός προσεγγίζει παρέες στην προσπάθεια του να τους προμηθεύσει ναρκωτικές ουσίες.

Πιο συγκεκριμένα, στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν Αγ. Σοφίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε άτομο να κινείται ύποπτα και στην προσπάθεια των αστυνομικών να τον ελέγξουν, προσπάθησε να διαφύγει του ελέγχου, ξεκινώντας ένα κυνηγητό εντός του προαυλίου, χωρίς να υπακούει στις εντολές τους, κινούμενος σαν… παρκουρίστας και ρισκάροντας την σωματική του ακεραιότητα αλλά και των αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Δέκα λεπτά αργότερα και αφού προσπάθησε αρκετές φορές να πετάξει από πάνω του τις ουσίες, χωρίς τελικά να τα καταφέρει, εγκλωβίστηκε σε σκαλωσιά που βρίσκεται στο σημείο, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού ακόμα και της ίδιας του της ζωής αλλά και των αστυνομικών.

Έπειτα από οργανωμένες κινήσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον δεσμεύσουν και να τον ελέγξουν.

Πάνω του βρέθηκαν δύο συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες, που περιείχαν σοβαρή ποσότητα χασίς, η οποία δεν ανταποκρίνεται για προσωπική χρήση, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος.

Να σημειωθεί, ότι ο εν λόγω αλλοδαπός βρίσκεται παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί αλλά επέστρεψε παράνομα, ενώ έχει απασχολήσει στο παρελθόν για παραβατική συμπεριφορά.

Οδηγήθηκε στο ανάλογο Τ.Α για την περαιτέρω διαδικασία.