Αρχική Ν. Κορινθίας Κοινή δράση Δήμου Κορινθίων και Α.Δ Κορινθίας για την Εξάλειψη της Βίας...

Κοινή δράση Δήμου Κορινθίων και Α.Δ Κορινθίας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (video)

Η 25η Νοεμβρίου είναι η Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών και ο δήμος Κορινθίων, το Κέντρο συμβουλευτικής του δήμου, μια δομή στην οποίαν οι γυναίκες  μπορούν να προσφεύγουν για συμβουλή και ουσιαστική βοήθεια, και η Αστυνομική διεύθυνση Κορινθίας υλοποίησαν κοινή δράση ενημέρωσης με φυσική παρουσία και διανομή έντυπου υλικού.
«Σπάστε την σιωπή» και απευθυνθείτε στην ελληνική αστυνομία ήταν η προτροπή του Αστυνομικού Διευθυντή Χαράλαμπου Τετράδη.
Μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν βία εντός ή εκτός της οικίας τους έστειλε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.
«Μιλούμε σήμερα για την κακοποίηση των γυναικών Το κέντρο συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων λειτουργεί απρόσκοπτα, λειτούργησε και στην διάρκεια της πανδημίας ακριβώς για να μπορεί να στηρίζει και να βοηθά τις γυναίκες, ήταν  το μήνυμα της Αντιδημάρχου Μαρίνας Ραντίτσα.
Ο εκπρόσωπος της περιφέρειας κ.Γιώργος Οικονόμου συνεχάρη το δήμο και την Αστυνομική διεύθυνση για την δράση τονίζοντας πως όλοι πρέπει να συμβάλλουν στο να κατορθώσουν οι γυναίκες που είναι θύματα οποιασδήποτε μορφής βίας να καταγγείλουν το γεγονός.
«Καμία ανοχή στην βία, οι γυναίκες πρέπει να μιλήσουμε» το μήνυμα της εκπροσώπου του Κέντρου Συμβουλευτικής του δήμου Κορινθίων.
Στη δράση το παρόν έδωσαν  οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Ζαχαριάς και Κωνσταντίνα Κόλλια, στελέχη της Υπηρεσίας Πρόνοιας και του Κέντρου συμβουλευτικής του Δήμου Κορινθίων

 

Προηγούμενο άρθροΠροσφορές έως και 70% από τα καταστήματα στην Black Friday (video)
Επόμενο άρθροΔιασώθηκε άνδρας που επέβαινε σε μικρή λέμβο στον Κορινθιακό απο άνδρες του Λιμεναρχείου Κορίνθου