Αρχική Ν. Αργολίδος Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ Άργους, συμμετέχει σε πιλοτική δράση του προγράμματος (video)

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ Άργους, συμμετέχει σε πιλοτική δράση του προγράμματος (video)

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ. Άργους, ως ένα από τα Πρότυπα ΕΠΑΛ της χώρας, έχει την τιμή να συμμετέχει σε πιλοτική δράση του προγράμματος «Ανάπτυξη συνεργασίας με κοινωνικούς εταίρους στην Επαγγελματική Εκπαίδευση – Πρότυπα ΕΠΑΛ», που υποβλήθηκε για χρηματοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται από τη Γενική Διεύθυνση Στήριξης Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων.

Το Πρότυπο ΕΠΑ.Λ.  Άργους διοργανώνει συνάντηση με κοινωνικούς εταίρους και φορείς στην οποία θα αναλυθούν οι στόχοι της Επαγγελματικής εκπαίδευσης και θα συζητηθούν προοπτικές μελλοντικής συνεργασίας του σχολείου μας με τους τοπικούς κοινωνικούς φορείς. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 και ώρες 12:00 έως 14:00 στον χώρο του σχολείου.

Στόχος της δράσης είναι η θεμελίωση παραγωγικών και μακροπρόθεσμων  συνεργασιών,  μεταξύ σχολείου και εταίρων,  που  θα ενδυναμώσουν την τοπική κοινωνία και θα παράξουν  αμοιβαία οφέλη τόσο για το σχολείο μας όσο και για την τοπική οικονομία μέσω της αποτελεσματικής σύνδεσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης με την τοπική κοινωνία

Προηγούμενο άρθροΣυστράτευση των υγειονομικών για την αποκατάσταση της συνταξιοδοτικής αδικίας (video)
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκε το τριήμερο συνέδριο της ΚΕΔΕ (VIDEO)