Αρχική Ν. Αρκαδίας Σπουδαίες διακρίσεις για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης

Σπουδαίες διακρίσεις για το Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης

Με σπουδαίες διακρίσεις επέστρεψε από τον Πειραιά και το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η αποστολή της ομάδας Πινγκ Πονγκ της ΑΕΚ Τρίπολης.
Οι αθλητές του Αρκαδικού συλλόγου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα και κατάφεραν να επιστρέψουν με ένα χρυσό, ένα αργυρό μετάλλιο και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«O Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κος Π. Bαλασόπουλος, ο υπεύθυνος του τμήματος καθώς και ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στο τμήμα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους αθλητές και τον προπονητή τους.

Το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου οι αθλητές μας έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ΣΕΦ κατακτώντας 2 μετάλλια (ένα χρυσό και ένα χάλκινο), αλλά και πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

Στην διοργάνωση αυτή πήραν μέρος 220 αθλητές από όλη την Ελλάδα και αγωνίστηκαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές του αθλήματος.
Στη Β΄ κατηγορία ο αθλητής μας κ. Παρασκευόπουλος Κωνσταντίνος νικώντας στο μικρό τελικό τον επίσης αθλητή του συλλόγου μας, κ. Δημόπουλο Αλέξη με σκορ 3-1 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την κατηγορία Παίδων.

Στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων ο αθλητής μας κ. Σκούλος Κωνσταντίνος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο νικώντας στον τελικό τον αθλητή του Άρη Βούλας κ. Χατζημπεη με σκορ 3-0.

Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή μας κ. Νίκου Παναγιώτη που στην κατηγορία Παίδων κατάφερε να περάσει την φάση των ομίλων, όπως επίσης ο κ. Καραγιαννάκος Χάρης, στην κατηγορία εφήβων.

Είμαστε βέβαιοι ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για ΟΛΟΥΣ τους και οι επιτυχίες πιο μεγάλες!».

Προηγούμενο άρθροEΛ.ΑΣ: 25 νέα επιβατικά οχήματα στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΑποχή των δικηγόρων της Κορίνθου από τις υποθέσεις των διοικητικών δικαστηρίων