Αρχική Ν. Αρκαδίας Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για το Ψηφιακό ωράριο και τη...

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο για το Ψηφιακό ωράριο και τη Ψηφιακή κάρτα εργασία (VIDEO)

Πλήθος επαγγελματιών και υπαλλήλων τμημάτων μισθοδοσίας παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον το σεμινάριο που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Αρκαδίας, στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης με θέμα: «Οι νέες ρυθμίσεις για το Ψηφιακό ωράριο  & την Ψηφιακή κάρτα εργασίας».

Στο σημαντικό ρόλο του σεμιναρίου αναφέρθηκε, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, για έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών και επεσήμανε ότι για ακόμη μία φορά το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λογιστών Αρκαδίας είναι από τους πρώτους φορείς που κάνουν δράσεις, σε πανελλήνιο επίπεδο σε θέματα επίκαιρα προκειμένου οι επαγγελματίες να έχουν έγκυρη ενημέρωση.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Αρκαδίας κ. Γιώργος Ασκούνης, τόνισε ότι το εν λόγω σεμινάριο αφορά περισσότερο στους εργοδότες επιχειρηματίες και η ενημέρωσή τους θα παίξει μεγάλο ρόλο στη σωστή διαχείριση των νέων ψηφιακών δεδομένων.

Αναλυτικός ήταν ο εισηγητής κ. Πέτρος Ραπανάκης Οικονομολόγος, Σύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού, παρουσίασε το επόμενο βήμα για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, σχετικά με το Ψηφιακό ωράριο και τη Ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Η Ψηφιακή κάρτα εργασίας και το Ψηφιακό ωράριο μπορεί να επιφέρει πλεονεκτήματα, για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους.