Αρχική Eπικαιρότητα Κιβωτός του Κόσμου: Ένταση έξω από το σπίτι του Κολωνού – Γονείς...

Κιβωτός του Κόσμου: Ένταση έξω από το σπίτι του Κολωνού – Γονείς ζητούν πίσω τα παιδιά τους

Ένταση επικρατεί από το πρωί στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Κολωνό, καθώς γονείς ζητούν να τους δώσουν πίσω τα παιδιά τους ενώ καταγγέλλουν ξυλοδαρμό των ανηλίκων.

Το πρωί της Δευτέρας (21.11) γονείς τεσσάρων παιδιών από τη Συρία βρέθηκαν έξω από το σπίτι της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό και κατήγγειλαν πως η ΜΚΟ κρατά τα παιδιά τους, δεν τους επιτρέπει να τα δουν, ενώ τα έχουν ξυλοκοπήσει πολλές φορές.

Λίγο αργότερα, ο Γραμματέας των Σύρων, που βρισκόταν μαζί με τους γονείς, εισέβαλε στη δομή της «Κιβωτού του Κόσμου» σπάζοντας την πόρτα.

Οι γονείς μαζί με τον γραμματέα έσπασαν ό,τι υπήρχε κοντά στην είσοδο, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και αποχώρησαν λίγο αργότερα.

 

Πήραν τα παιδιά το 2021 και τα χώρισαν

Η οικογένεια κατήγγειλε πως κοινωνική λειτουργός πήρε τα παιδιά το 2021 και τα μετέφερε στη δομή. Στη συνέχεια τα χώρισαν σε διαφορετικές δομές, ενώ κατήγγειλε πως το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας ήταν ξυλοκοπημένο την τελευταία φορά που τον είδαν.

Σημειώνεται πως οι γονείς, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ανέφεραν πως δεν τους αφήνουν να δουν τα παιδιά παρά μόνο κάποια δεκάλεπτα ανά μήνες.

 

Μαζί με τους γονείς βρισκόταν και ο γραμματέας Σύρων Ελλάδος – καθώς οι γονείς δεν μιλούν καλά ελληνικά – ο οποίος κατήγγειλε πως εδώ και μήνες έχουν ζητήσει συνάντηση με τον πατέρα Αντώνιο, χωρίς να λάβουν ουδέποτε απάντηση.

Προηγούμενο άρθροΟικιακή βοηθός έπνιξε κατάκοιτη ηλικιωμένη
Επόμενο άρθροΜε κάθε επισημότητα τιμήθηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Κόρινθο (Φωτογραφίες)