Αρχική Ν. Αργολίδος Δ.ΙΕΚ Άργους: Διοργάνωση εξετάσεων ελληνομάθειας για πολίτες τρίτων χωρών

Δ.ΙΕΚ Άργους: Διοργάνωση εξετάσεων ελληνομάθειας για πολίτες τρίτων χωρών

Το Δ.ΙΕΚ Άργους (2ο χιλιόμετρο Εθνικής οδού Άργους – Ναυπλίου, τηλ. 27510 62910 email: iekargol@sch.gr ) λειτουργεί ως κέντρο υποβολής αιτήσεων για τις εξετάσεις για την πιστοποίηση γνώσης ελληνικής γλώσσας για πολίτες τρίτων χωρών.

Οι εξετάσεις διοργανώνονται από τη γενική γραμματεία επαγγελματικής εκπαίδευσης, κατάρτισης, διά βίου μάθησης και νεολαίας και θα γίνουν το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022.

Υποβολή αιτήσεων : Παρασκευή, 18/11 έως Δευτέρα, 28/11/2022

Ώρες: 15:00΄έως 20:00΄

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να μπουν στη σελίδα της γενικής γραμματείας (http://www.gsae.edu.gr/el/geniki-ekpaidefsi-enilikon/ellinomatheia/1843-16-11-2022-eksetaseis-v-eksaminou-2022-gia-tin-pistopoiisi-gnosis-ellinikis-glossas-kai-stoixeion-ellinikis-istorias-kai-ellinikou-politismou-gia-polites-triton-xoron ) και να δουν προσεκτικά τους όρους και προϋποθέσεις, τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να φέρουν για να υποβάλουν την αίτησή τους καθώς και προηγούμενα θέματα εξετάσεων.

Με εκτίμηση

Φίλιππος Δελής

Δ/ντής Δ.ΙΕΚ Άργους

Προηγούμενο άρθροΈσπασε το φράγμα των 5 ευρώ το κιλό το ελαιόλαδο τη στιγμή που το κόστος παραγωγής είναι στα ύψη (video)
Επόμενο άρθροΣυνεχίζεται το ”Πινγκ πονγκ” στο παιχνίδι της άρδρευσης (video)