Αρχική Ν. Αρκαδίας Παρούσα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Παρούσα η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στα εγκαίνια της «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Τα εγκαίνια της Έκθεσης “Πελοπόννησος Expo 2022”, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, το απόγευμα, παρουσία του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, στην Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος, κ. Γιάννης Τρουπής, ο Αντιπρόεδρος κ Παρασκευάς Κατσικερός, η Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Εταιρίας του Επιμελητηρίου Αρκαδίας «Αγαπήνωρ» και μέλος ΔΣ κα. Ματίνα Παράσχου και το μέλος ΔΣ κ Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος. 

Δηλώσεις Προέδρου Γιάννη Τρουπή

Το «στοίχημα» μετατροπής της πρωτοβουλίας αυτής σε θεσμό φαίνεται ότι κερδίζεται και αυτό αποδεικνύεται από την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν οι επιχειρήσεις και οι επισκέπτες της έκθεσης. Η έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» παρουσιάζει στους επισκέπτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και σε εμπορικούς επισκέπτες από το εξωτερικό, τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της Πελοποννήσου από όλους τους κλάδους. 

Μόνο με συνεργασία και συνδυασμό δυνάμεων όλων των παραγωγικών φορέων και των επιχειρήσεων μπορεί να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και αυτό φιλοδοξεί να πραγματώσει η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO». 

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Φώτη Δαμούλο, τη Διοίκηση και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Αργολίδας για τη διοργάνωση με την επιπλέον επισήμανση της άρτιας συνεργασίας όλων των Επιμελητηρίων για τον θεσμό της έκθεσης. 

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, https://arcadianet.gr μπορείτε να δείτε τις δηλώσεις.

 

Επιδότηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε Αρκαδικές Επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, στήριξε έμπρακτα τη συμμετοχή τους, επιδοτώντας με 30% το κόστος συμμετοχής της κάθε επιχείρησης – μέλους του που συμμετέχει στην έκθεση, εκπληρώνοντας παράλληλα τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των εσόδων του. 

Επισκεφθείτε και γνωρίστε από κοντά τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις:

ΑΛΚΥΩΝ Ε.Ε. Περίπτερο: 69
Φωτοβολταϊκά Συστήματα
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣΠερίπτερο: 77
Βιοτεχνία Ηλιακών & Λεβητών Μάζας
ΜΙΚΡΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ Περίπτερο: 78
Είδη Δώρων

Μέρες και ώρες λειτουργίας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Τετάρτη 16 εώς Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ώρες λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:00 – 22:00, Σαββατοκύριακο: 10:30 – 22:00