Αρχική Ν. Αργολίδος «Η «Αλλαγή Πορείας» προχωρά μπροστά, δυναμικά και κωφεύει στα σκυλιά που γαβγίζουν!»

«Η «Αλλαγή Πορείας» προχωρά μπροστά, δυναμικά και κωφεύει στα σκυλιά που γαβγίζουν!»

Απέλπιδες προσπάθειες να κρατηθούν στην επικαιρότητα κάνουν οι προσφάτως ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι. Διαφημίζουν τις ανεξαρτητοποιήσεις τοπικών συμβούλων ψευδώς ως δημοτικών, σε καφενεία και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεχνώντας πως η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» έχει περί τους 100 εκλεγμένους τοπικούς συμβούλους! Πώς οι αποχωρήσεις των 4 τοπικών συμβούλων, θα μπορούσαν να αποτελέσουν πρόβλημα για την «Αλλαγή Πορείας» των 100; Μιλάμε για ποσοστό 4%! Απλά μαθηματικά κι εδώ κύριοι! Απόδειξη ότι προσπαθούν να κρατηθούν με νύχια και με δόντια στην δημοσιότητα είναι οι εβδομαδιαίες ανακοινώσεις ανεξαρτητοποιήσεων της μικρής  τους παρέας, αντί να τους συμπεριλάβουν σε μία ανακοίνωση. Άλλωστε… χωρούσαν. Όλοι ευτυχώς γνωριζόμαστε οπότε δεν εκπλησσόμαστε!

Δυστυχώς πέρα από τις δικές τους «αυτοκτονικές» πολιτικά κινήσεις, συμπαρασύρουν και άλλους, οι οποίοι  οδεύουν μαζί τους σε αδιέξοδα. Γνωρίζουν άραγε πως οι  αυριανοί Πρόεδροι των Κοινοτήτων, θα είναι εκείνοι της παράταξης που θα εκλέξει Δήμαρχο, σύμφωνα με τον νέο εκλογικό νόμο; Μάλλον κι εκεί δεν τους ενημέρωσαν, θα σιώπησαν όπως έκαναν όλα αυτά τα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια και στις παραταξιακές συγκεντρώσεις, για να έρθουν σήμερα να κρίνουν τα έργα της δημοτικής μας αρχής, τα οποία στο παρελθόν ψήφιζαν και θριαμβολογούσαν επ΄αυτών! Παραλογισμός! Βέβαια ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και επικεφαλής της παράταξης δημοσίως ξεκαθάρισε αυτόν τον παραλογισμό. Με ανάρτησή του σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ανέφερε: «Αν βέβαια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου σας είχα κάνει αντιδημάρχους και τον άλλο, πρόεδρο της ΔΕΥΑΑΡΜ όπως επιθυμούσατε , χωρίς να σκέφτεστε ότι η παράταξη έχει κι άλλους που πρέπει να περάσουν από θέσεις ευθύνης, όλα θα ήταν όπως πρώτα μια χαρά».

Τους οδηγεί η δίψα  για εξουσία, για θέσεις  τίτλους και χρήμα. Δεν έμαθαν ακόμα, πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι προσφορά και όχι ευκαιρία για δημοσιότητα και βιοπορισμό. 

Η «Αλλαγή Πορείας» προχωρά μπροστά, δυναμικά και κωφεύει στα σκυλιά που γαβγίζουν!

Προσπαθήσανε να εκδικηθούν τον Δήμαρχο που δεν τους έδωσε τίτλους και χρήμα και το μόνο που κάνανε είναι να πυροβολούν τα πόδια τους. Δεν πείθουν κανέναν και δεν τους πιστεύει κανένας! 

Καλό ταξίδι και καλά ξεμπερδέματα με τον λαό παλιοί μας «υποστηρικτές»!