Αρχική Ν. Αργολίδος Άργος: Στις 30 Νοεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου – Μεγάλη συναυλία...

Άργος: Στις 30 Νοεμβρίου το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου – Μεγάλη συναυλία και πλούσια δρώμενα για μικρά παιδιά

«Συνεργασία Δήμου, ΚΕΔΑΜ και εμπορικού συλλόγου Άργους για την ενίσχυση της εμπορικότητας του Άργους κατά την περίοδο των εορτών-Με μεγάλη συναυλία θα ανάψει το  δέντρο της πόλης»

Σε αγαστή συνεργασία βρίσκεται ο Δήμος Άργους Μυκηνών, η ΚΕΔΑΜ και ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Σήμερα Τρίτη πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσου του Προέδρου της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτη Σκούφη της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Αναστασίας Τζήμου για την ημέρα που θα ανάψει το  χριστουγεννιάτικο δέντρο στο κέντρο της πόλης. Στην συνέντευξη τύπου παρέστη και ο αντιδήμαρχος αρμόδιος σε θέματα εμπορίου & πολιτισμού  κ. Γιώργος Σαρρής. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Δήμαρχος κ. Καμπόσος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη, το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου, σε συνδυασμό με μεγάλη συναυλία αλλά και πλούσια δρώμενα για μικρά παιδιά. Από την πλευρά τους τα καταστήματα μετά από απόφαση του εμπορικού συλλόγου θα παραμείνουν ανοιχτά με μεγάλες εκπτώσεις για τους επισκέπτες.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Παναγιώτης Σκούφης ανέφερε πως  σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί το πλήρες πρόγραμμα των  Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της επιχείρησης 

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της ΙΝΕ ΓΣΕΕ στην Τρίπολη (VIDEO)
Επόμενο άρθροΤρίπολη: Έρχεται στην Πλατεία Άρεως το φαντασμαγορικό Χριστουγεννιάτικο χωριό!