Αρχική Ν. Αρκαδίας “TIME TO MOVE”: Κυνήγι θησαυρού στα ευρωπαϊκά πολιτιστικά στοιχεία της Τρίπολης (VIDEO)

“TIME TO MOVE”: Κυνήγι θησαυρού στα ευρωπαϊκά πολιτιστικά στοιχεία της Τρίπολης (VIDEO)

Tο Sports and Cultural Lab που εκπροσωπεί το δίκτυο Eurodesk στην Πελοπόννησο, σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου, την υποστήριξη του Δήμου Τρίπολης και της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Τρίπολης, διοργανώνει ένα διήμερο εκδηλώσεων για τους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου και όλων των τάξεων των Λυκείων Δήμου Τρίπολης, στο πλαίσιο της δράσης “TIME TO MOVE”.

Στο πλαίσιο της δράσης, την Πέμπτη (10/11) πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη, κυνήγι θησαυρού στα ευρωπαϊκά πολιτιστικά στοιχεία της Τρίπολης, με συμμετοχή μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και της Α΄ Λυκείου.
Η δράση αποσκοπεί στην πληροφόρηση των νέων σχετικά με τις ευκαιρίες συμμετοχής τους σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα αναδεικνύοντας το Ευρωπαϊκό Έτος Νεολαίας.
Την Παρασκευή 11, Νοεμβρίου θα συνεχιστεί η δράση με τη συμμετοχή μαθητών της Β‘ και Γ’ Λυκείου, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης.
«Στόχος είναι να γνωρίσουν οι νέοι τα ευρωπαϊκά προγράμματα και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στην Ευρώπη» και να πραγματοποιηθούν παρόμοιες δράσεις και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας, δήλωσε η Εκπαιδευτικός και υπεύθυνη του Eurodesk Πελοποννήσου κα. Ελένη Τζανή.