Αρχική Ν. Αχαΐας Πάτρα: Αγόρασε αυτοκίνητο και του το έκλεψαν την επόμενη μέρα – Το...

Πάτρα: Αγόρασε αυτοκίνητο και του το έκλεψαν την επόμενη μέρα – Το κόλπο που τον έκανε έξω φρενών

Θύμα στην υπόθεση ένας επιχειρηματίας από την Πάτρα, που πλήρωσε πάνω από 6.000 ευρώ, για να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Ένα ΙΧ που τελικά όχι μόνο δεν έμελλε να χαρεί, αλλά όπως φαίνεται θα τον απασχολήσει για πολύ ακόμα…

Ο επιχειρηματίας από την Πάτρα πλήρωσε και πίστεψε πως έκανε δικό του, το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όπως αποδείχθηκε όμως έκανε λάθος. Οι ιδιοκτήτες είχαν δεύτερο κλειδί και του το έκλεψαν την επόμενη μέρα. Φέρονται μάλιστα να το παραδέχτηκαν αλλά η όλη ταλαιπωρία έκανε τον άτυχο άντρα έξω φρενών. Αρπάχτηκε με τον ιδιοκτήτη και πλέον η υπόθεση καταλήγει στα δικαστήρια.

Απίστευτη περιπέτεια έζησε γνωστός επιχειρηματίας από χωριό της Δυτικής Αχαΐας κοντά στην Πάτρα, που όπως όλα δείχνουν έπεσε θύμα Ρομά από το Αίγιο! Είχε βρει σε αγγελία, αυτοκίνητο Smart σε πολύ καλή κατάσταση με τιμή 6.200 ευρώ, με ιδιοκτήτρια νεαρή γυναίκα (αρραβωνιαστικιά του δράστη) και έτσι μαζί με φίλο του πήγε -έχοντας τα χρήματα – να κάνει την «καλή» αγορά.

Οντως συναντήθηκε με την ιδιοκτήτρια και τον «δικό της», κάνοντας κανονικά την συναλλαγή. Ξαφνικά όμως τον πληροφόρησαν πως υπάρχει πρόβλημα με την πώληση του οχήματος αφού ο πατέρας της πωλήτριας. διαφωνούσε και το ήθελε πίσω.

Ο επίδοξος αγοραστής συνάντησε την παρέα του αρχικού πωλητή Ρομά, ήπιαν καφέ και μέσα σε λίγα λεπτά το αυτοκίνητο είχε εξαφανιστεί! Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιος από την παρέα είχε δεύτερο κλειδί, το πήρε και έγινε καπνός. Ωστόσο, τον καθησύχασε, λέγοντάς του πως θα του δώσει πίσω τα χρήματα και γι’ αυτό τον λόγο πήγαν μέχρι και το ΚΕΠ Αιγίου, ώστε να υπογράψουν συμφωνητικό… χρέους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, μετά από λίγο οι δύο άνδρες αρπάχτηκαν. Ο Πατρινός δέχθηκε μπουνιές στο πρόσωπο και o Ρομά κατάφερε – σπάζοντάς το δάχτυλο του χεριού του – να πάρει και το πρώτο κλειδί του ΙΧ που κρατούσε! Πλέον, η υπόθεση οδηγείται στα δικαστήρια, με τον επιχειρηματία να το φυσάει και να μην κρυώνει, αφού και «έμπλεξε» και έχασε 6.200 € και ξυλοκοπήθηκε.