Αρχική Ν. Αρκαδίας Αντιπλημμυρική θωράκιση της Τρίπολης: Ξεκινά ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 2.500.000 €...

Αντιπλημμυρική θωράκιση της Τρίπολης: Ξεκινά ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 2.500.000 € (Βιντεο)

Ένα σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο προϋπολογισμού 2 εκατομμυρίων € αναμένεται να θωρακίσει αντιπλημμυρικά την Τρίπολη. Υπεγράφη, στο Δημαρχείο της Τρίπολης, η σύμβαση ανάμεσα στη ΔΕΥΑΤ και στον ανάδοχο κ. Καραλέκα για το αντιπλημμυρικό έργο στην περιοχή Φιλικών, ΟΗΕ και μέχρι την επέκταση Τεγέας και τα «Αρσενέικα».
Ο Δήμαρχος Τρίπολης, αναφέρθηκε στη ΔΕΥΑΤ λέγοντας πως «Είναι από τις λίγες ΔΕΥΑ στην Ελλάδα που δεν έχει χρέη, αυτό σημαίνει συνετή διαχείριση.
Στη συνέχεια, τόνισε: «Πρόκειται για έργο 2.500.000 ευρώ που αφορά την περιοχή Φιλικών, ΟΗΕ, Σπάρτης, το σταθμού ΟΣΕ ως το γήπεδο του Αστέρα. Με αυτό το έργο προσδοκούμε να λυθεί το πρόβλημα αυτό. Είναι ένα πολύ σημαντικό έργο υποδομής για την πόλη μας.
Με τη σειρά του, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Στέφανος Χατζόπουλος, υπογράμμισε τη  σημαντικότητα του έργου που θα βοηθήσει μια περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από πλημμυρικά φαινόμενα.
Δείτε το σχετικό βιντεο: