Αρχική Περ. Πελοποννήσου Μπαράζ συλλήψεων σε Μεσσηνία, Κόρινθο, Ηλεία και Αρκαδία για εμπρησμούς από αμέλεια

Μπαράζ συλλήψεων σε Μεσσηνία, Κόρινθο, Ηλεία και Αρκαδία για εμπρησμούς από αμέλεια

Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, μια γυναίκα, ως υπαίτια πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, στην Αγία Σωτήρα Μεσσηνίας.

-Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαμάτας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στα Ρίγκλα Μεσσηνίας.

-Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κιάτου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Λαλιώτη Κορινθίας.

-Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε δασική έκταση, στο Γρύλλο Ηλείας.

-Συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άστρους, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε αγροτική έκταση, στην περιοχή Αγίου Ανδρέα Κυνουρίας Αρκαδίας

Για τα ανωτέρω περιστατικά ενημερώθηκαν σχετικώς οι αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές και επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης.