Αρχική Eπικαιρότητα Βιασμός 12χρονης: Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με...

Βιασμός 12χρονης: Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του που είχε επικοινωνήσει με την ανήλικη

Και το ΠΑΣΟΚ διέγραψε μέλος του κόμματος που είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη από τα Σεπόλια μέσω της πλατφόρμας Blindchat, που βιάστηκε κατ‘ εξακολούθηση και εκπορνεύτηκε. 

Αυτό δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Αυτό που εκπέμπεται από πλευράς του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής είναι πως δεν θα υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια φαινόμενα ενώ παράλληλα θεωρείται αυτονόητο ότι δεν μπορούν να υπάρχουν στο κόμμα άτομα με τόσο βαριές σκιές.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, δεν υπήρξε κάποια επίσημη ενημέρωση στο κόμμα.

Υπενθυμίζεται πως σε μια αντίστοιχη κίνηση είχε προχωρήσει την προηγούμενη εβδομάδα και ο ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είχαν στη συνέχεια διαψεύσει ότι αποκαλύφθηκαν στοιχεία για την υπόθεση της 12χρονης.

Συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και με την οποία ανακοινώθηκε η διαγραφή μέλους του κόμματος, από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανέφεραν ότι ποτέ δεν έδωσαν στοιχεία στην επικοινωνία που υπήρξε με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αλλά ότι η απάντηση του υπουργείου ήταν πως η υπόθεση βρίσκεται στην κυρία ανάκριση, τη χειρίζεται η ανακρίτρια και ότι εκείνη έχει στα χέρια της όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Στην ανακοίνωσή του, το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης τόνιζε ότι μετά από επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε ότι το εν λόγω μέλος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με την ανήλικη μέσω της ψηφιακής εφαρμογής.