Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Δημήτρης Μπίτζιος μέλος στην επιτροπή Ασφαλείας και Γηπέδων της ΕΠΟ

Ο Δημήτρης Μπίτζιος μέλος στην επιτροπή Ασφαλείας και Γηπέδων της ΕΠΟ

Μέλος στην επιτροπή Ασφαλείας και Γηπέδων της ΕΠΟ ορίστηκε ο Δημήτρης Μπίτζιος.

O αντιδήμαρχος Κορίνθου Δημήτρης Μπίτζιος ανακοινώθηκε πριν λίγο από την ΕΠΟ ότι ορίζεται μέλος της διαρκούς επιτροπής Ασφάλειας και γηπέδων. Είναι μία αρκετά σημαντική είδηση αυτή και για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο που σπάνια έχει καταφέρει να τοποθετήσει παράγοντες στις επιτροπές της ΕΠΟ. Η τοποθέτηση του Δημήτρη Μπίτζιου εκτός από τιμητική για τον ίδιο είναι και μία ευκαιρία για το Καρινθιακό ποδόσφαιρο, σε μία εποχή που δεν είναι στα καλύτερα του.

Ο Δημήτρης Μπίτζιος δήλωσε σχετικά με την επιτροπή. ¨Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ.Μπαλτάκο και τα μέλη της ΕΠΟ για την ξεχωριστή τιμή που μου κάνουν με τον ορισμό στην διαρκή επιτροπή και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος για όλους». Μέλη της επιτροπής είναι: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΩΝ (ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, άρθρο 50 του Καταστατικού) Πρόεδρος: Αστέριος ΤΟΚΑΣ Αναπληρωτής Πρόεδρος: Βασίλης ΦΩΤΙΑΔΗΣ Μέλη: Ανδρέας ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Παναγιώτης ΒΑΛΕΣΗΣ Δημήτριος ΜΠΙΤΖΙΟΣ Γεώργιος ΠΡΙΟΝΙΔΗΣ Ιωάννης ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ