Αρχική Ν. Αργολίδος Στο Άργος έγινε η ταφή του Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη

Στο Άργος έγινε η ταφή του Μακαριστού Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης εψάλη σήμερα η Εξόδιος Ακολουθία  στην Εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου όπου και λειτουργούσε τα τελευταία χρόνια ως εφημέριος με σπουδαίο έργο ως παρακαταθήκη.

Στο ΥΣΤΑΤΟ ΧΑΙΡΕ παρευρέθηκαν , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κκ Παντελεήμων, ο Ηγούμενος της ΙΜ Πεντέλης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών , ο εκδότης του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE Ανδρέας Καραγιάννης και πλήθος πιστών που με συγκίνηση μιλούσαν για τον Μακαριστό Ιερέα.

Αμέσως μετά το φέρετρο με το σκήνωμα του Μακαριστού Ιερέως μεταφέρθηκε στο Άργος όπου και πραγματοποιήθηκε η Ταφή, στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ανάστατοι είναι η οικογένεια και οι συγγενείς του Αρχιμανδρίτη Χρυσόστομου Λεβογιάννη μετά την έκδοση του πορίσματος που μιλά για αυτοκτονία ενώ πληροφορίες του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αναφέρουν πως ο Ιερέας είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και χρωστούσε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε δανειστεί.

Πηγή: ekklisiaonline.gr

Προηγούμενο άρθροΠροβλήματα στη λειτουργία του Instagram
Επόμενο άρθροΒρέθηκαν οστά και τμήματα κρανίου σε σπηλιά στα Δερβενοχώρια – Διευρευνάται αν ανήκουν στον Μάριο Παπαγεωργίου