Αρχική Eπικαιρότητα Παλαιό Φάληρο: Σαρώνουν τα βίντεο για τον βιαστή – Καταγγελίες και για...

Παλαιό Φάληρο: Σαρώνουν τα βίντεο για τον βιαστή – Καταγγελίες και για επιδειξία στην περιοχή

Το υλικό από τις καμέρες ασφαλείας καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου «σκανάρουν» οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προκειμένου να χαρτογραφήσουν τη διαδρομή που ακολούθησε ο επικίνδυνος βιαστής.

Στο σημείο που έπεσε θύμα βιασμού η 34χρονη, στην λεωφόρο Ποσειδώνος, το κλειστό κύκλωμα του Τραμ έχει καταγράψει την επίθεση του δράστη.

Ωστόσο, η κάμερα ενός καφέ επι της λεωφόρου Αμφιθέας έχει καταγράψει τον βιαστή με το τατουάζ την ώρα που αποπειράθηκε να βιάσει μια άλλη γυναίκα λίγες ώρες πριν από την επίθεση στην Αγία Σκέπη.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, διακρίνεται το παρολίγον θύμα του να σταματά σε φανάρι στη λεωφόρο Αμφιθέας. Ο βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της και προσπαθεί να την οδηγήσει σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο. Η γυναίκα καταφέρνει να οδηγήσει μέχρι το πεζοδρόμιο, μπροστά από ένα καφέ που διανυκτερεύει. Βγαίνει έξω και αρχίζει να ζητά βοήθεια.

Ο βιαστής με το τατουάζ πανικοβάλλεται από την αντίδραση της γυναίκας, βγαίνει έξω από το αμάξι και αρχίζει να τρέχει προς την λεωφόρο Αμφιθέας όπου εξαφανίζεται.

Βιασμός στο Παλαιό Φάληρο - Βίντεο από την απόπειρα του δράστη να επιτεθεί σε άλλη γυναίκα

Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν καταγγελίες γυναικών που να «κουμπώνουν» με τις περιγραφές που έχουν δώσει οι δύο γυναίκες για το βιαστή του Παλαιού Φαλήρου τα χαρακτηριστικά που ανέφεραν τα θύματα σκιαγραφούν το προφίλ του δράστη.

Όπως προκύπτει από τις περιγραφές, πρόκειται για ένα αδίστακτο και επικίνδυνο «αρπακτικό» που αναζητούσε τα επόμενα θύματά του στο δρόμο. Και η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου για να «χτυπήσει» μόνο τυχαία δεν ήταν.

Μόλις νυχτώνει, το πάρκο στο οποίο ο δράστης ξεμονάχιασε την 34χρονη για να τη βιάσει ερημώνει με αποτέλεσμα να το αποφεύγουν ακόμη και οι περαστικοί.

Σκοτάδι, απουσία φύλαξης και νεαροί που κάνουν βόλτες μόνοι τους μέσα στη νύχτα καθιστούν το σημείο ιδιαίτερα επικίνδυνο.

«Εγώ, ως γυναίκα, δεν θα πέρναγα μέσα από αυτό το πάρκο μόνη μου τη νύχτα. Έχουν ακουστεί διάφορα. Επίσης, αν σου συμβεί κάτι μετά τις 12 εδώ δεν θα σε ακούσει κανείς», λέει μια νεαρή φοιτήτρια η οποία έχει επιλέξει να κινείται μόνο μέρα με το Τραμ και το λεωφορείο που περνούν μπροστά από το πάρκο.

Κάποιοι κάνουν λόγο ακόμη και για έναν επιδειξία ο οποίος έχει «πιάτσα» τη στάση του λεωφορείου δίπλα από την Αγία Σκέπη.

viastis_faliro_in__1_
viastis_faliro_in__2_

Μέχρι πρόσφατα, στη στάση του Τραμ υπήρχε μια ανακοίνωση που ανέφερε ότι στην περιοχή κυκλοφορεί ένας επιδειξίας ο οποίος προβαίνει σε χυδαίες πράξεις μπροστά σε περαστικούς.

«Κοιτάξτε, πίσω είχα δει ένα χαρτάκι που έγραφε ότι ένας κύριος κυκλοφορεί έξω στις πλατείες και αυνανίζεται. Και είναι ουσιαστικά επιδειξίας. Είχαν κάνει αυτή την αναφορά εκεί πέρα, στη στάση, οπότε μάλλον κάτι παρόμοιο έγινε», καταγγέλλει μια κοπέλα που μένει στην περιοχή και έχει ακούσει από γνωστές της για τον επιδειξία που κόβει βόλτες στην παραλιακή.

Καταγγελία κοπέλας που μένει στο Φάληρο και έχει ακούσει από γνωστές της για τον βιαστή