Αρχική Eπικαιρότητα Βιασμός 12χρονης: Αναμένονται 10 ακόμα συλλήψεις – Για νέα κατάθεση προετοιμάζεται η...

Βιασμός 12χρονης: Αναμένονται 10 ακόμα συλλήψεις – Για νέα κατάθεση προετοιμάζεται η 12χρονη

Νέα κατάθεση αναμένεται να δώσει η 12χρονη από τα Σεπόλια ενδεχομένως την Τετάρτη ώστε να δέσει περισσότερο η φρικτή υπόθεση του βιασμού της από άνδρες έναντι αμοιβής, ενώ οι Αρχές φαίνεται πως έχουν πολλά στοιχεία έναντι του Ηλία Μίχου που εξωθούσε ένα μικρό παιδί στην πορνεία.

Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ διαπιστώνεται ότι ο 53χρονος παρίστανε τη 12χρονη και έκλεινε τα ραντεβού.

Στο κινητό του βρέθηκαν όλα τα στοιχεία της μαστροπείας μέσα από τις εφαρμογές που έκλεινε τα ραντεβού βιασμού της 12χρονης, σύμφωνα με το Mega.

Στην απολογία του, ο Μίχος επιχειρούσε να προκαταλάβει τις εξελίξεις λέγοντας πως η 12χρονη του έπαιρνε το κινητό, στην προσπάθειά του να χτίσει άλλοθι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθούν τουλάχιστον 10 εντάλματα σύλληψης.

Σημειώνεται πως από τους 10 που αναμένεται να συλληφθούν, οι τρεις είναι άτομα που πήγαν αυτοβούλως στην αστυνομία και είπαν πως μπορεί να είχαν επικοινωνία με την 12χρονη, αλλά δεν προχώρησαν σε συνάντηση μαζί της. Ωστόσο, τα μηνύματα δείχνουν πως οι άνδρες αυτοί συναντήθηκαν με την ανήλικη.

Μάλιστα, ανάμεσά τους βρίσκεται και ένας άντρας 65 ετών, ο οποίος έχει εγγόνια, αναφέρει το Mega.

Παράλληλα, φαίνεται πως έχουν ταυτοποιηθεί και τα 212 άτομα που συνομιλούσαν μέσω διαδικτυακών εφαρμογών με την 12χρονη, ενώ οι Αρχές εστιάζουν στην προετοιμασία του κοριτσιού από ειδικό ψυχολόγο, προκειμένου να προχωρήσει σε τέταρτη κατάθεση για να αναγνωρίσει κι άλλα πρόσωπα.

To Mega έφερε στη δημοσιότητα και μηνύματα που αντάλλαξε προφανώς ο Ηλίας Μίχος ή κάποιος άλλος εμπλεκόμενος με το προφίλ που δημιουργήσαν στο παιδί.

«Γεια σου είμαι ο Μιχάλης, αστυνομικός και τώρα ξέρω ποια είσαι», ανέφερε ένας 40χρονος σε μήνυμά του.

Στη συνέχεια ο άνδρας έστειλε το προφίλ της 12χρονης στο Facebook και έγραψε: «Κοίτα τι σου έχω εδώ! Λοιπόν, αν δεν κάνεις (αυτό που ζητάει) δωρεάν 2 – 3 φορές την εβδομάδα θα σε κάνω ρεζίλι σε όλη τη λίστα σου (…)».

Στη συνέχεια, ο 40χρονος απείλησε το 12χρονο κορίτσι ότι θα το πάει στο Ανηλίκων.

Η συνομιλία που είχαν:

12χρονη: Γεια σου είμαι η (…) από Σεπόλια 17 στα 18 και ενδιαφέρομαι για άμεσο σεξ. Θέλεις να έρθεις τώρα και να κάνουμε οτιδήποτε θέλεις στο αμάξι μόνο με 50 ευρώ;

40χρονος: Τι λες; Πας καλά; Καταρχάς δεν πληρώνω, άσε που είσαι όσο η κόρη μου! Ντροπή σου!

12χρονη: Ευκαιρία να [συναντήσεις] μία στην ηλικία της κόρης σου.

40χρονος: Α, καλά έχετε ξεφύγει εντελώς εδώ μέσα! Μάλλον τρολάρεις.

12χρονη: Έλα μην έχεις θέμα αφού το ξέρω ότι σου αρέσω.

40χρονος: Αν δεν σταματήσεις αυτό που κάνεις, θα βρω την οικογένειά σου και θα τους τα πω όλα!!!! Θα σε κάνω ρεζίλι σε όλους.

12χρονη: Α καλά, άντε γεια, είσαι κομπλεξικός.

12χρονη: Γεια σου, θέλεις να βρεθούμε τώρα στα Σεπόλια στο αμάξι και να κάνουμε ό,τι θέλεις με 70 ευρώ;

12χρονη: Γεια σου, θέλεις να βρεθούμε για άμεσο σεξ; Μόνο με 50 ευρώ στο αμάξι σου στα Σεπόλια.

Ο 40χρονος μιλώντας είπε στο σταθμό:

«Γύρισα και της είπα θα σε βρω στο Facebook θα μιλήσω με όλες τις επαφές σου και θα σε κάνω ρεζίλι. Τα προφίλ ήταν τόσα πολλά. Από εμπειρία κατάλαβα ότι οι συνομιλίες είναι από διάφορα άτομα, κάποια είναι πιο παιδικά άλλα είναι από ενήλικες»

Θεοδωρικάκος: Θα δουν το φως της δημοσιότητας τα ονόματα των εμπλεκομένων

Δημοσιοποίηση των ονομάτων των ατόμων που εμπλέκονται στον βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό προανήγγειλε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Είναι άριστη η συνεργασία της Αστυνομίας με τις Ανακριτικές Αρχές και η δουλειά αυτή προχωρά με αποτελέσματα, τα ονόματά τους φυσικά και θα δουν το φως της δημοσιότητας και θα έχουν την τύχη που τους αξίζει, επαναλαμβάνω», τόνισε μιλώντας στο Mega.

Ο υπουργός έστειλε το μήνυμα πως οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους και πως ο νόμος εφαρμόζεται απαρέγκλιτα σε όλους. Ανέφερε επίσης με νόημα, ότι οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται.

«Είναι προφανές ότι υπάρχουν και άλλοι που κρύβονται πίσω από όλο αυτό το σκοτεινό πέπλο μιας, επαναλαμβάνω απάνθρωπης υπόθεσης εναντίων ενός μικρού κοριτσιού αλλά όπως ξέρετε οι συλλήψεις δεν προαναγγέλλονται».

Χαιρέτισε τον επαγγελματισμό της αστυνομίας, λέγοντας ότι κινήθηκε με μυστικότητα και εξιχνίασε την «ανατριχιαστική και απάνθρωπη υπόθεση της 12χρονης κοπέλας η οποία κακοποιήθηκε με τον πιο βάρβαρο και άγριο τρόπο».