Αρχική Ν. Αργολίδος Επίσκεψη του Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη στην Αργολίδα

Επίσκεψη του Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη στην Αργολίδα

Την Τετάρτη 19/10/22 ο Σταύρος Αραχωβίτης, Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, πρόκειται να επισκεφθεί την Αργολίδα ώστε να συναντηθεί με εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού και με θεσμικούς φορείς.

Ο αρμόδιος Τομεάρχης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα και κλιμάκιο της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στο κτίριο ΚΑΣΟΑ ΔΑΝΑΟΣ όπου έχει κανονιστεί συνάντηση με συνεταιριστές του Νομού και με σκοπό να συζητηθούν τα τρέχοντα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν τους πορτοκαλαιοπαραγωγούς.

Η απόφαση της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε ανακοινώσεις ποσοστών εκτίμησης που οδηγούν σε επιστροφή χρημάτων των προκαταβολών λόγω του παγετοπληξίας του περασμένου Γενάρη, απειλεί ολόκληρο τον αγροτικό κλάδο και φέρνει, για μια ακόμη φορά, τους αγρότες του Νομού μας σε αδιέξοδο και απόγνωση.

Ο Σταύρος Αραχωβίτης και το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Αργολίδας, τέλος, αναμένεται μετά το πέρας της σύσκεψης να επισκεφθούν και την αρμόδια Υπηρεσία της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας, ώστε να συζητήσουν αναλυτικά τα προβλήματα του Νομού.

Προηγούμενο άρθροΣυλλήψεις ενός αστυνομικού και μιας δικηγόρου στην Αργολίδα για υπόθεση ναρκωτικών
Επόμενο άρθροΥΠΕΞ: Να αναχωρήσουν οι Έλληνες άμεσα από το Κίεβο