Αρχική Eπικαιρότητα Δέκα χρόνια νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ο 36χρονος που συνελήφθη...

Δέκα χρόνια νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας ο 36χρονος που συνελήφθη για το βιασμό της 12χρονης!

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας προσέφερε σχεδόν για μία δεκαετία τις υπηρεσίες του ως νοσηλευτής ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, για το βιασμό της 12χρονης.

Ο 36χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υγείας, διορίστηκε στη Λάρισα το 2010 και παρέμεινε στο ΓΝΛ έως τον Μάιο του 2020, όταν και μετατάχθηκε στην Αθήνα, ως διοικητικός υπάλληλος στο νοσοκομείο «Μεταξά», επικαλούμενος οικογενειακούς λόγους.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, δεν είχε με οποιοδήποτε τρόπο απασχολήσει με τη συμπεριφορά του στο νοσηλευτικό ίδρυμα της Λάρισας.

Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

Χθες Κυριακή στον εισαγγελέα και ζήτησε προθεσμία για να σήμερα Δευτέρα οπότε και αναμένεται, σύμφωνα με τον δικηγόρο του να ζητήσει νέα προθεσμία για να απολογηθεί, υποστηρίζει ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη, η 12χρονη του είπε πως είναι 17 ετών αλλά και ο ίδιος την πέρασε για ενήλικη.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι η μητέρα του 36χρονου αποκάλυψε ότι, ο γιος της την κάλεσε στο τηλέφωνο «και έκλαιγε, μου είπε “μαμά δεν έχω κάνει τίποτα”».

Δείτε φωτογραφίες του: