Αρχική Ν. Αρκαδίας Δίπλα στους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ο Κώστας Βλάσης...

Δίπλα στους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ο Κώστας Βλάσης (εικόνες)

Κοντά στους άνδρες και στις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας για να τους συγχαρώ για το σημαντικό έργο τους, αλλά και για να ενημερωθώ για τις ανάγκες τους βρέθηκε σήμερα ο βουλευτής Αρκαδίας κ. Κώστας Βλάσης.
Σε ανακοίνωσή του, αναφέρει: “Επισκέφθηκα τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, που εδρεύει στην Τρίπολη, αλλά και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αρκαδίας και συναντήθηκα με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Πούπουζα, με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αρκαδίας κ. Κωνσταντίνο Παππά, όπως και με τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Αρκαδίας και τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Οικονομόπουλο.
Οι άντρες και οι γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δίπλα σε κάθε πολίτη και καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την προστασία της ασφάλειας, αλλά και της περιουσίας όλων μας. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, είμαστε συνεχώς κοντά τους για να ακούμε τις ανάγκες τους και να συμβάλλουμε στην κάλυψή τους, προκειμένου να συνεχίζουν με επιτυχία την αποστολή τους.”