Αρχική Eπικαιρότητα Πάνω από 200 υποψήφιοι «πελάτες» επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να συνευρεθούν...

Πάνω από 200 υποψήφιοι «πελάτες» επικοινώνησαν με τον 53χρονο για να συνευρεθούν με τη 12χρονη

Περισσότερα από 200 άτομα είχαν επικοινωνήσει με τον άνδρα που εξέδιδε το 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης στο διαδίκτυο.

Ο σοκαριστικά μεγάλος αριθμός προέκυψε μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου στην οποία προχώρησαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων. Ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, είχε δεχτεί συνολικά 213 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες», με τις αρχές πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με το άτυχο κορίτσι. Τα ραντεβού, κλείνονταν στο σταθμό του μετρό των Σεπολίων και η «χρέωση» κυμαινόταν μεταξύ 50 και 70 ευρώ. Αν υπήρχε συμφωνία, οι πελάτες συνευρίσκονταν με το κορίτσι μέσα στα αυτοκίνητά τους.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος απειλούσε με όπλο το παιδί. Γνώριζε την μητέρα της 12χρονης η οποία είχε επιτρέψει στο παιδί να κάνει βοηθητικές δουλειές για να βγάζει χαρτζιλίκι. Σύμφωνα με την αστυνομία το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από έναν 42χρονο.

Οι δύο άντρες συνελήφθησαν με εντάλματα, την Παρασκευή στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, σε βάρος του 53χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου.