Αρχική Περ. Πελοποννήσου 2.525 κρούσματα σε μια εβδομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

2.525 κρούσματα σε μια εβδομάδα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Mε βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 26 Σεπτεμβρίου έως και 2 Οκτωβρίου, διαπιστώθηκαν συνολικά 2.525 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 435, Αρκαδία 296, Κορινθία 671, Λακωνία 347 και Μεσσηνία 776.

Στο μεταξύ, όσον αφορά στις νοσηλείες στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με βάση την ενημέρωση που έγινε το πρωί σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις κλινικές covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας νοσηλεύονταν -μέχρι και χθες Τρίτη 4 Οκτωβρίου– συνολικά 58 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 8, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 3, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 8, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 15 (το 1 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 15.

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή Ι.Χ στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στην Κακιά Σκάλα (video)
Επόμενο άρθροΟριοθετήθηκε η φωτιά στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας