Αρχική Eπικαιρότητα «Ήταν ένας εριστικός και αντικοινωνικός άνθρωπος, δεν πήγε ούτε στη γέννηση του...

«Ήταν ένας εριστικός και αντικοινωνικός άνθρωπος, δεν πήγε ούτε στη γέννηση του παιδιού του»

Αποκαλυπτικές της σχέσης της 31χρονης Άννας με τον πατέρα του παιδιού της είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ

Ο μικρός Στέλιος έρχεται στη ζωή πριν από 10 μήνες αλλά η σχέση του ζευγαριού έχει ήδη κλονισθεί. Εκείνη το παλεύει μέχρι το καλοκαίρι. Εκείνος τη ζηλεύει αφόρητα και έχει μία κακή συμπεριφορά απέναντί της. Την απειλή εκείνη τον μαγνητοφωνεί γιατί τον φοβάται.

«ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ»

Τους τελευταίους μήνες το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και η 31χρονη Άννα έμενε μαζί με το 11 μηνών μωρό της στο σπίτι του παππού της. Ταυτόχρονα, βρισκόταν στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της για την επιμέλεια του παιδιού, ενώ είχε βρει κι ένα σπίτι στο χωριό, όπου θα έμενε με το παιδί της από τον Οκτώβριο.

Όμως όλα ανατράπηκαν, καθώς ο 57χρονος κτηνοτρόφος έκοψε το νήμα της ζωής της πρώην συντρόφου του και του παιδιού του με τον πιο σκληρό τρόπο.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της 31χρονης, Μάρκος Αποστολίδης, τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ξεκίνησαν πριν από δέκα μήνες, όταν γεννήθηκε το παιδί. Η Άννα δεν ήθελε να μεγαλώσει το μωρό τις μέσα στις πρωτόγονες συνθήκες που ζούσε ο 57χρονος, με υποτυπώδεις συνθήκες υγιεινής και ιδιαίτερα φτωχικές συνθήκες. 

Όπως είπε, ο δράστης κι αυτόχειρας, αν και είχε αρκετά ζώα, είχε πενιχρό εισόδημα και χρέη, με αποτέλεσμα η πρώην σύντροφός του να  τον συντηρεί οικονομικά, ενώ της έστελνε χρήματα κάθε μήνα και η μητέρα της, περίπου 200 ευρώ. 

Ο 57χρονος κτηνοτρόφος είχε πολλά χρέη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της 31χρονης, και τον συντηρούσε η πρώην σύντροφός του
Η Άννα είχε απευθυνθεί σε εκείνον ώστε να διευθετήσει το ζήτημα της επιμέλειας του παιδιού, αποκαλύπτοντας ότι όταν πήγε στο γραφείο του έδειχνε φοβισμένη, καθώς υπήρχαν απειλές από την πλευρά του δράστη. 

«Ήταν ένας εριστικός και αντικοινωνικός άνθρωπος. Δεν είναι τυχαίο ότι δεν είχε καμία επαφή με τον πατέρα του και τα παιδιά του», είπε ο κ. Αποστολίδης.

«Δεν θέλω να τον εξαγριώσω θα πάω με το παιδί στο μαντρί. Αν δεν  έρθω σε μία ώρα να έρθετε να με πάρετε» ήταν τα τελευταία λόγια της Άννας σε γειτόνισσα της που την προειδοποίησε να μην πάει στον 56χρονο… Δεν την άκουσε… Ήταν η τελευταία της βόλτα μαζί με τον μοναχογιό της. Πριν την εκτελέσει είδε να σκοτώνει τον Στέλιο της.

Εκείνος πίστευε ότι θα έφευγε για πάντα στη Γερμανία με το παιδί. Τραγική ειρωνεία: Η Άννα δεν είχε σκοπό να φεύγει από την Καβάλα και είχε νοικιάσει και σπίτι…