Αρχική Eπικαιρότητα Χαμός σε αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη: Mεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Χαμός σε αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη: Mεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Χαμός επικράτησε σε αεροσκάφος στη Θεσσαλονίκη όπου ένας μεθυσμένος επιβάτης προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση.

Άνω κάτω έγινε μια πτήση εξαιτίας μεθυσμένου επιβάτης αναγκάζοντας τον πιλότο του αεροσκάφους να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Ποιος είναι ο μεθυσμένος επιβάτης του αεροσκάφους που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση

Ένας (αλλοδαπός) επιβάτης διεθνούς πτήσης, που είχε προορισμό την Κωνσταντινούπολη, φέρεται να προκάλεσε «χαμό» στην καμπίνα ενός αεροσκάφους και αποτέλεσε την αιτία για να γίνει αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εν λόγω επιβάτης έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, αγνόησε τις σχετικές υποδείξεις του προσωπικού του αεροσκάφους να συμμορφωθεί.

Γιατί έκανε αναγκαστική προσγείωση το αεροσκάφος με τον μεθυσμένο επιβάτη στη Θεσσαλονίκη

Υπό τις παραπάνω συνθήκες, ο κυβερνήτης αποφάσισε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο πλησιέστερο αεροδρόμιο που ήταν αυτό της Θεσσαλονίκης.

Μετά την προσγείωση, ο επιβάτης συνελήφθη από αστυνομικούς του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, όπως διαπιστώθηκε, είχε ταξιδέψει χρησιμοποιώντας ψευδή στοιχεία, ενώ παράλληλα προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές.

Ο συλληφθείς οδηγείται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Θεσσαλονίκης.

Είναι πραγματικά ταλαιπωρία για τους υπόλοιπους επιβάτες να δέχονται την αναγκαστική προσγείωση μόνο και μόνο επειδή ένας μεθυσμένος μπήκε στο αεροσκάφος.