Αρχική Ν. Αχαΐας Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Γονείς τριών παιδιών τα θύματα του τροχαίου

Τραγωδία στην Πατρών – Πύργου: Γονείς τριών παιδιών τα θύματα του τροχαίου

Bαρύτατα τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» ο οδηγός και η συνοδηγός ΙΧ αυτοκίνητου μετά τη σφοδρή σύγκρουση με νταλίκα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στη νέα εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η 44χρονη και ο 54χρονος σύζυγός της μόνιμοι κάτοικοι Αμαλιάδας, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψαν στα τραύματα τους, με διαφορά λίγων λεπτών. Αφήνουν πίσω τους τρία ανήλικα παιδιά, δυο κορίτσια και ένα αγόρι. Ο 70χρονος οδηγός της νταλίκας, επίσης από την Αμαλιάδα, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Αγιος Ανδρέας».

Ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι» για το ανδρόγυνο στο 14ο χλμ της ΝΕΟ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο τους με κατεύθυνση την Πάτρα, συγκρούστηκε με το βαρύ όχημα που εκινείτο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πύργο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών επιβαινόντων στα οχήματα, ενώ η νταλίκα εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, επί του οδοστρώματος. Η κυκλοφορία στο σημείο διεκόπη. Στον τόπο του συμβάντος έσπευσαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Η 44χρονη που κατά πληροφορίες εκτινάχθηκε από το αυτοκίνητο στο πρανές του δρόμου διεκομίσθη στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε. Την ίδια ώρα οι γιατροί έδιναν «μάχη» για να κρατήσουν στη ζωή τον 54χρονο. Η αναγγελία του θανάτου τους «πάγωσε» την τοπική κοινωνία της Αμαλιάδας, όπου το ζευγάρι διατηρούσε καφετέρια.

Ερευνα για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.