Αρχική Ν. Αρκαδίας Το Μοναστηράκι Γορτυνίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός (εικόνες)

Το Μοναστηράκι Γορτυνίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός (εικόνες)

Το Μοναστηράκι Γορτυνίας επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αρκαδίας κ. Μανώλης Σκαντζός, την Τετάρτη (28/9/2022), προκειμένου να διαπιστώσει την πορεία των εργασιών οδικής ασφάλειας στην περιοχή.

Μαζί του ήταν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Νικήτας, ο Αντιδήμαρχος Γορτυνίας, Βασίλειος Παπαγιάννης, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μοναστηρακίου κ. Αθανάσιος Κάββουρας και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βουτσίου, κ. Δημήτριος Μουτζούρης.

Σε δηλώσεις του ο κ. Σκαντζός, τόνισε: «Ως περιφερειακή αρχή του Παναγιώτη Νίκα συνεχίζουμε τα έργα στην Γορτυνία.

Σήμερα, είμαστε στην τοποθεσία Μοναστηράκι. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 400.000 ευρώ και αφορά τα χωριά Βούτσι, Μοναστηράκι και Βυδιάκι.

Εργαζόμαστε για την καθημερινότητα του πολίτη. Η Γορτυνία είχε πάρα πολλά χρόνια να δει έργα. Αυτή τη στιγμή στη Γορτυνία εκτελούνται έργα 5.000.000 εύρω για την οδική ασφάλεια, χωρίς να περιλαμβάνονται σε αυτά τα έργα που αφορούν στις πυρόπληκτες περιοχές.

Αν συνυπολογίσουμε το μεγάλο έργο στη λίμνη του Λάδωνα και τα άλλα ενταγμένα έργα στο ΕΣΠΑ που αφορούν το ΤΑΠΤοΚ, μπορούμε να πούμε ότι αυτή τη στιγμή η Γορτυνία είναι ένα εργοτάξιο.

Ασχολούμαστε με την καθημερινότητα του πολίτη. Περάσαμε δύσκολα με τον covid, αυτό άφησε πίσω ορισμένα έργα, από εδώ και πέρα οι Γορτύνιοι θα δουν έργο να υλοποιείται στην περιοχή τους.

Να τελειώσει η υποβάθμιση της Γορτυνίας. Στόχος μας να παραμένουν οι άνθρωποι στην περιοχή τους.»

Προηγούμενο άρθροΝαύπλιο: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα της Εθνική Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (video)
Επόμενο άρθροΚλιμάκιο του ΕΛΓΑ με Λυκουρέντζο επισκέπτεται σήμερα Καλαμάτα, Τρίπολη και Κόρινθο