Αρχική Ν. Αρκαδίας Και πάλι ανοιχτή η Ιερά Μονή Καλτεζών

Και πάλι ανοιχτή η Ιερά Μονή Καλτεζών

Γίνεται γνωστό στους ευλαβείς χριστιανούς, ότι  κατόπιν ευχής κι’ ευλογίας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, και με την πρόσφατη εγκατάσταση της Νέας Αδελφότητος,η Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου Καλτεζών είναι ,και πάλι, ΑΝΟΙΧΤΗ.
Έτσι, ανακοινώνονται τα εξής σημαντικά:
– Οι πύλες της Ιεράς Μονής κατά τους Θερινούς Μήνες (Μάϊο- Οκτώβριο) θα παραμένουν ανοιχτές  από τις 8:00 έως τις 12 το μεσημέρι και από τις 17:00 έως τη Δύση του Ηλίου, ενώ κατά τους Χειμερινούς Μήνες ( Νοέμβριο – Απρίλιο) θα παραμένουν ανοιχτές από τις 8:00 έως τις 12 το Μεσημέρι και από τις 16:00 έως τη Δύση του Ηλίου.
-Κάθε Δευτέρα η Ιερά Μονή θα παραμένει κλειστή.
-Κάθε Σάββατο και Κυριακή θα τελείται η Θεία Λειτουργία.
– Οι Θείες Λειτουργίες των Καθημερινών θα ανακοινώνονται με εβδομαδιαίο πρόγραμμα.
– Κατά τις Θείες Λειτουργίες των Καθημερινών και του Σαββάτου η Ακολουθία θα άρχεται στις 6:30 και θα τελειώνει στις 9:00, ενώ τις Κυριακές θα άρχεται στις 6:30 και θα τελειώνει στις 9:30.
– Κατά τους Θερινούς Μήνες ο Εσπερινός θα τελείται στις 18:00, ενώ κατά τους Χειμερινούς Μήνες ο Εσπερινός θα τελείται στις 17:00
-Κάθε Τετάρτη, μετά την Ακολουθία του Εσπερινού,θα τελείται Ιερά Παράκληση προς τον Άγιο Νικόλαο.
* Το παρόν πρόγραμμα ισχύει από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022.
Εκ της Ιεράς Μονής.
Π   Α    Ρ    Α    Κ    Λ    Η    Σ    Η    –   Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η
Σας παρακαλούμε πολύ όλους τους υπευθύνους των ιστοσελίδων ότι ,αν και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύετε τις ανακοινώσεις της Ιεράς Μονής, σε κάθε ανακοίνωση που θα σας γνωστοποιούμε να δημοσιεύετε την φωτογραφία που θα σας επισυνάπτουμε και ΚΥΡΙΩΣ τον Τίτλο την ανακοίνωσης.
 Παρακαλούμε πολύ μην παραποιείτε τον τίτλο ,τις ανακοινώσεις και το περιεχόμενό τους.
Σας ευχαριστούμε πολύ.
Εκ της Ιεράς Μονής.