Αρχική Eπικαιρότητα SOS Μαρουσάκη-Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες -Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

SOS Μαρουσάκη-Ραγδαία επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες -Ποιες περιοχές θα «χτυπηθούν»

Έντονη είναι ήδη η αλλαγή του καιρού καθώς σημειώνονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, ενώ τις επόμενες ώρες η επιδείνωση θα είναι ραγδαία, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.
Πιο αναλυτικά, το χαμηλό βαρομετρικό που απασχολεί την χώρα μας έχει φέρει βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις επόμενες ώρες θα ενταθούν σε διάφορα τμήματα της επικράτειας, ενώ αισθητή είναι και η πτώση της θερμοκρασίας.
Ίσως συναντήσουμε έντονα φαινόμενα προς το τέλος της ημέρας ειδικά στα ανατολικά ηπειρωτικά και στα νησιά του δυτικού Αιγαίου και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στην περιοχή της Χαλκιδικής, τις Σποράδες, στη Θεσσαλία αλλά και την κεντρική και βόρεια Εύβοια, ανέφερε ο μετεωρολόγος του ΟΡΕΝ για σήμερα Τετάρτη 21/9.

Στην Αττική, επικρατεί από το πρωί συννεφιά και προς τις απογευματινες και βραδινές ώρες θα σημειωθεί βροχή σχεδόν στο σύνολο του νομού, ενώ ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει το μεσημέρι τους 26 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται βροχοπτώσεις που από το μεσημέρι και μετά θα ενταθούν ενώ θα είναι πιο ισχυρές σε περιοχές που βρέχονται από τον Θερμαϊκό. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 21 βαθμούς Κελσίου.
Άκρως φθινοπωρινό λοιπόν το σκηνικό του καιρού, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο αναμένεται βελτίωση με τον υδράργυρο να επιστρέφει σε φυσιολογικές για την εποχή τιμές, κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.