Αρχική Ν. Αρκαδίας Βορίδης: Το υπουργείο Εσωτερικών θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει το...

Βορίδης: Το υπουργείο Εσωτερικών θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου (Bιντεο)

Την Τρίπολη επισκέφθηκε την Παρασκευή (16/09) ο υπουργός Εσωτερικών Μακης Βορίδης. Το μεσημέρι συμμετείχε στη σύσκεψη που έλαβε χώρα στην έδρα της περιφέρειας Πελοποννήσου, μαζί με τον κ. Νίκα και τους 26 δημάρχους της περιφέρειας σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων και την εξέλιξη του ΣΔΙΤ.

Πριν την έναρξη της σύσκεψης ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε τον υπουργό για την παρουσία του, τον ενημέρωση για την πορεία του έργου και ανέφερε  πως αναμένεται να κλείσουν όλες οι ΧΑΔΑ της περιφέρειας μεταξύ των οποίων, και στο Ξυλόκαστρο.

Με τη σειρά του, ο υπουργός εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης δήλωσε πως είναι θεαματικά διαφορετική η εικόνα της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο σε σχέση με το παρελθόν.
Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως σε περίπτωση που χρειαστεί, το υπουργείο Εσωτερικών θα κάνει ό,τι μπορεί για να διευκολύνει το έργο διαχείρισης των απορριμμάτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δείτε το σχετικό βιντεο: